Ay o market market gezen komsularım war walla tükenırım ben bide 11senedr calısıyodum 9aydır bebek ıstıyorm dıye ewdeyım calısmıyorm düşük yapıorm gebelıklerde dıyw esım calıstrmıo walla şiştim ewde:)Supermis sende ugras bul dediysek herifi batir demedik hahaaa. Sarma sar manti yap efendime soyliyim carsi pazar yap hergun bi markete git indirim takip et . Benim hastet oldugum seyler olur bunlar o sebeple sanirim icimde kalmis
Başka şeylerle ilgilenmek güzel ama bunu kafanı boşaltmak için kullan bence. Stres çok etkili sonuçta sakinleşebilirsen, testlerde bir sorun yoksa herşey daha güzel olacaktırAy ewde sırf aklım ugras bulsun dıye süreklidekor yapıorm perde tül dıkmekten adam boşıycak en snundahersey rengarenk oldu içim daraldıkca renklere sarıyorum bacım
Umarım başarabilrim 5düşğkten snra hala cok buyuk umutlarla beklıorm RABBİM boşa cıkarmasın cümlemizin umutlarını inşaAllahBaşka şeylerle ilgilenmek güzel ama bunu kafanı boşaltmak için kullan bence. Stres çok etkili sonuçta sakinleşebilirsen, testlerde bir sorun yoksa herşey daha güzel olacaktır
Bacim test yapmayacaktim ama basim gumbur gumbur aksamda emniyetin etkinligi var kocam emniyet mudurunun ozel kalemi .tutturdu herkesin karisi gelecek sende gelecen.igne yaptirdim napim.Sen
sende masallah sabirsiz genclik bekleyin bacim en erken adete 1 2 gun kala yapin diuolar o bile kesin degil. Ben okadar yikim yasadim o kagidi eline alip mal mal hastaneden cikmak çok zor. Evde kirmizilari gorup ogrenmek okadar koymuyo insana. Vesselam devam ediyoruz beklemeye.
Idrarda da erken canim sanki. Sen pazar hatta p.tesi yapBen de haftasonu erken gebelik testi ile idrarda bakmayı düşünüyorum. Kan testi yazdırdım doktora ama hemen vermek istemiyorum. Çünkü oldu ki hamilesin bu defa değer yükseldi mi diye tekrar tekrar baktırıyorsun o da pek sıkıntılı. Haftasonu ikinci çizgiyi görürsem salı günü de regl olmazsam çarşamba kan testi yaptırırım artık :)
Himmm anladim igne yapmayaydin iyiydi. Olsun ogrenene kadar yapacak bisy yokBacim test yapmayacaktim ama basim gumbur gumbur aksamda emniyetin etkinligi var kocam emniyet mudurunun ozel kalemi .tutturdu herkesin karisi gelecek sende gelecen.igne yaptirdim napim.
Bata kaç gün var?0.100 den umuduma dewam edeyımmı kırılmadan pes etmeden.bide azönce wc gttim çok açık kahwemsi leke geldi.ama öyle yoğun deqil kremsi akıntıyla birlikte
Daha kana anca geçiyordur HCG. Bekle birkaç gün, tekrar test yap.Simdi hesap yaptim ben yumurtlayali 9 gun olmus .ovulasyon testiyle koyu cift cizgiyi yakalamistim.anamm erken daha umit var :))) diyip kendimi kandirayim bari.esimin hic umrunda degil kiziyor bana var bitane iste cocuk Allah onu bagislasin bize niye uzuyosun kendini diyor.hakli adam rabbim hic annelik duygusunu tatmayalara oncelikle yasatsin bu duyguyu.ama yilmayacagim.:)
İki günde bir katlandığına göre pazartesi testi tekrar etmekte fayda var. 4 katı ve üzeri çıkması lazım bu hesaba göreKizlar benimde 3.44 yarin bat gecen ayda 2.99 du ama 4 yada 5 gun var adetime. Ayy simdi bi degisik oldum yaa keşke yarin yaptrsaydm
Insallah oyle olurİki günde bir katlandığına göre pazartesi testi tekrar etmekte fayda var. 4 katı ve üzeri çıkması lazım bu hesaba göre
Pardon gördüm 6 gün varmış bata. Çok erken. Anca yerleşecek de, kana HCG geçecek de, testte çıkacak da.. pazartesi bir test daha yaparsın acele etme. Leke yerleşme kanaması da olabilir.0.100 den umuduma dewam edeyımmı kırılmadan pes etmeden.bide azönce wc gttim çok açık kahwemsi leke geldi.ama öyle yoğun deqil kremsi akıntıyla birlikte
Test 6 gün önceye kadar yapılıyor üstünde doğruluk oranları var. 4 gün kaladan itibaren %99 o nedenle haftasonu yapayım dedim.Idrarda da erken canim sanki. Sen pazar hatta p.tesi yap
Agzin bal yesin bacim :) ben mecbur kaldim tatlim basim dehset agriyordu .bu aksamda program var mecbur igne yaptirdim .ama umitlendim ne yalan soyleyeyim.yumurtlama testinden sonraki 9.gunum bide ovulasyon testinde yumurta catlamadan 24.36 saat oncesini gosteriyo ya benim yumurtam 36. Saatte catlayip dollendiyse.Allah nerden neyi cikariyorum :) ozaman daha 6.7 gun olur ki hakkaten erken kan tahlili yapmis olirum insallah :) ignede yaptirdim ama yapacak bisey yok acildeki doktor dedi zaten gebeysende ilac zarar vermez korkmaDikkat ettim de ne cesur kızlarsınız, hop diye gidip kan veriyorsunuz. Anneliği çok hakediyorsunuzama aceleye gerek yok. Döllenme sonrası pozitif sonuç almak için en az 11-12 gün beklemek iyidir. Bu da bata 2 gün kala demek
Evet hâlâ umut var. Bebek yerleştikten sonra HCG yavaş yavaş yükseliyor. Ovulasyona bakılırsa daha çok yenidirAgzin bal yesin bacim :) ben mecbur kaldim tatlim basim dehset agriyordu .bu aksamda program var mecbur igne yaptirdim .ama umitlendim ne yalan soyleyeyim.yumurtlama testinden sonraki 9.gunum bide ovulasyon testinde yumurta catlamadan 24.36 saat oncesini gosteriyo ya benim yumurtam 36. Saatte catlayip dollendiyse.Allah nerden neyi cikariyorum :) ozaman daha 6.7 gun olur ki hakkaten erken kan tahlili yapmis olirum insallah :) ignede yaptirdim ama yapacak bisey yok acildeki doktor dedi zaten gebeysende ilac zarar vermez korkma
Hayırlı olsun canım bu test pozitif. Antidepresan yerine bitkisel çözümler üretirsin.. çaylar, masaj yağları Allah ne verdiyse :) bebek geliyor kızzzArkadaslar bugun bat günüm testim böyle cıktıVe antidepresan kullanıprum napıcam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?