Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benimde kanimda pihtilasma var .ogluma hamileyken sorun olmadi.ogluma 19 yasimda hamile kaldim genc oldugum icin vucut onu bi sekilde tolere etmis.gecen yil hamile kalinca bebegin kalbide durunca doktorum bi bakalim trombofili paneline dedi.ondan sonra anlasildi pihtilasma sorunum oldugu.gebe kalmaya engel degil ama iste dusuk riskini arttiriyor maalesefki
Herkes bi yerden sinav oluyo canim benim.insallah ilaciyla ignesiyle saglikli hamileliginiz olur. Yani tedavisi var demek istedim yanlis anlasilmasin. Benimde kafam yerinde degil moralim 0 Hamcew Hamcew de sen gibi. Insallah hayirlisiylaaa gelir bebislerimiz

Herkes bi yerden sinav oluyo canim benim.insallah ilaciyla ignesiyle saglikli hamileliginiz olur. Yani tedavisi var demek istedim yanlis anlasilmasin. Benimde kafam yerinde degil moralim 0 Hamcew Hamcew de sen gibi. Insallah hayirlisiylaaa gelir bebislerimiz
Yok kuzum anladim zaten yanlis anlayacak bisey yok .bol bol dua edelim bu gece rabbim annelik duygusunu tatmayanlara ilk onlara sonrada tekrar tatmak isteyenlere nasip etsin

:KK42: cikmadi erkenmi yaptim bilmiyorum. Su salak umutlenmeden sinir oluyorum hala umid eymek ne kadar zor. C.tesi hasta olacam bakalim bi tane daha var cumada denerimolmazsa
Ama daha 4 gün var acele etmeseydin. Bat 3 Kasım değil mi? Cuma değil cumartesi günü yap, dayan

Bencede erken yapmamak lazim .erken yapmissin bacim
Evet canim yaaa sorma bi gazla eczaneye attim kendimi. Ilac kullanmak icin yapmak istedim birazda hastaligim gecmiyo boyle. Aman sasirdim napayim

Yok kuzum anladim zaten yanlis anlayacak bisey yok .bol bol dua edelim bu gece rabbim annelik duygusunu tatmayanlara ilk onlara sonrada tekrar tatmak isteyenlere nasip etsin
Amin inşaallah bacım

Kizlar bende ogleden sonra gidip kan vericem eger yoksa hemen dis için tedaviye baslycm. Olacağını düşünmuyorum ama icim rahat etsin
Benimde cok basim agriyo.birazdan bende gidip acilde kan vericem.yoksa agri kesici igne yapturayim.sabahtan beri zonk zonk agriyo basim 4 gun kaldi adetimr varsada yoksada cikar diye dusunuyorum.yoksa eger bosu bosuna bu agriyi cekmis olucam yazik ay bana :(

Benimde cok basim agriyo.birazdan bende gidip acilde kan vericem.yoksa agri kesici igne yapturayim.sabahtan beri zonk zonk agriyo basim 4 gun kaldi adetimr varsada yoksada cikar diye dusunuyorum.yoksa eger bosu bosuna bu agriyi cekmis olucam yazik ay bana :KK43:
Bende senin gbi dsnyrm batim yarin zaten ama hic agri belirti yok ara ara sol kasigima agri gryr ama adet belirtisinin ağrısı degil. Olmayacagindanda eminim ama icim rahat etsin dye gdyrm. Antibiyotik tedavisine baslarm hemen dis icin

Kizlar bende ogleden sonra gidip kan vericem eger yoksa hemen dis için tedaviye baslycm. Olacağını düşünmuyorum ama icim rahat etsin
Benimde cok basim agriyo.birazdan bende gidip acilde kan vericem.yoksa agri kesici igne yapturayim.sabahtan beri zonk zonk agriyo basim 4 gun kaldi adetimr varsada yoksada cikar diye dusunuyorum.yoksa eger bosu bosuna bu agriyi cekmis olucam yazik ay bana :KK43:
Geçmiş olsun kızlar
Umarım güzel haberlerle gelirsiniz..

Bende senin gbi dsnyrm batim yarin zaten ama hic agri belirti yok ara ara sol kasigima agri gryr ama adet belirtisinin ağrısı degil. Olmayacagindanda eminim ama icim rahat etsin dye gdyrm. Antibiyotik tedavisine baslarm hemen dis icin
Hadi hayirlisi canim rabbim yuzumuzu guldursun ben an itibariyle verdim kani.1 saat sonra cikar

Kızlar benim bugün çok aşırı kasık batmalarım war düngecede ayak bileklerimin ağrısından uyuyamadım.bugünde kasıklarım fena yatınca geçiyo oturunca yada otururken aniden bitarafa dönünce sanki bıcak batıyo gibi.bat 6gün kaldı dün beta hcg 0.100 dü

Hadi hakkimizda hayirlisi canim.insallah guzel haberler veririz.benim icimden bi ses hamile olmadigimi soyluyor :)
O seslere kulak asma umut fakirin ekmeğidir derlerya.Bizim RABBİMden hala umudumuz war o sese kulak asma sen bacım :) olacak ALLAHIN izniyle olacak de

Kizlar maalesef olmadi 1.2 cikti degerim

Back