- 3 Ekim 2017
- 94
- 73
- 3
- 35
Ben hala 0.100den umutluyum yükselvek gbi hissediyorum benfemi umudumu yıtırsemKizlar maalesef olmadi 1.2 cikti degerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hala 0.100den umutluyum yükselvek gbi hissediyorum benfemi umudumu yıtırsemKizlar maalesef olmadi 1.2 cikti degerim
Umarım güzel haberler alırsın. Sonuç ne zaman çıkacak?Kizlar kanı verdm hayırlısı olsun
İçindeki sese söyle sussun şimdilik.. Güzel sonuçlar alınca konuşmaya başlasın..Hadi hakkimizda hayirlisi canim.insallah guzel haberler veririz.benim icimden bi ses hamile olmadigimi soyluyor :)
:)) ic ses dogruyu demis canim hayirlisi olsun.2018 ilk ayi ugurum olsun yapacak bisey yokUmarım güzel haberler alırsın. Sonuç ne zaman çıkacak?
İçindeki sese söyle sussun şimdilik.. Güzel sonuçlar alınca konuşmaya başlasın..
Umut var bence 0.5 gebelik kesinlikle yoj demek yukselme ihtimali var bir kac gun sonra yeniden dene benceKizlar maalesef olmadi 1.2 cikti degerim
'Hamile olmayan bir kadında normal olarak Beta HCG değerleri 0 - 10 mlU/ml dir. Hamilelikte ise sperm yumurtayı dölledikten 7 ile 12 gün sonra Beta HCG değeri yükselmeye başlar'Ben hala 0.100den umutluyum yükselvek gbi hissediyorum benfemi umudumu yıtırsem
0.100 den umuduma dewam edeyımmı kırılmadan pes etmeden.bide azönce wc gttim çok açık kahwemsi leke geldi.ama öyle yoğun deqil kremsi akıntıyla birlikte'Hamile olmayan bir kadında normal olarak Beta HCG değerleri 0 - 10 mlU/ml dir. Hamilelikte ise sperm yumurtayı dölledikten 7 ile 12 gün sonra Beta HCG değeri yükselmeye başlar'
Şeklinde devam ediyor yazı...
Kuzum o kadar dusuklukte yerlesme kanamasi zor. Umidini kirmiyim ama geliyo sanki kirmizilar. Heveslendikce yikimi buyuk oluyo0.100 den umuduma dewam edeyımmı kırılmadan pes etmeden.bide azönce wc gttim çok açık kahwemsi leke geldi.ama öyle yoğun deqil kremsi akıntıyla birlikte
Bat a daha 6gün war bendeki sabırsızlık hat safhadaKizlar neler yapmissiniz bugün ben cok yogunum isyerinde. Bakamadim. Bat i gelmeyen arkidisler ben gibi sabirsiz olmayin. Kirmizilar gelene kadar umit var. Adete 1 2 gun kala kanda cikar normalde diyolar ama cikmayanda varmis. Bu sefer inat ettim kan vermicem. Yarin sabah evde bi testim var onu yaparim. P.tesine sag kalirasam kan veririm yoksa dr kapilari gorunur
ne kadar var bataKizlar maalesef olmadi 1.2 cikti degerim
Ama bata 6gün war daha we ilk kez başıma gelıo böle bişey nrmalde regl gnumd karın aqrısı cekerm öncesnde bu tarz yasamadım hiç inş bu sefer bu heyecan boşa deqildir.Kuzum o kadar dusuklukte yerlesme kanamasi zor. Umidini kirmiyim ama geliyo sanki kirmizilar. Heveslendikce yikimi buyuk oluyo
E ben ne diyim sana... sakin sakin beklicen sekerim. 6 gun kala tabiki umit var.dayan arkadasim bi is bul kendine evde bi is cikar. Disarda bi is bul ama oyalan cok zor biliyorum ama ben calismasaydim kafayi yerdim.Bat a daha 6gün war bendeki sabırsızlık hat safhada
5 aralik bat canimne kadar var bata
Yaptigum arastirmalardan sunu cikardim yerlesme kanamasi dollenmeden 10 12 gun sonraya denk gelirmis yaklasik. Ve yerlesme olmadan kanda yukselmesi imkansizmis. Dolayisiyla senin lekeler yerlesmeyse kesinlikle cikmaz zaten. Hadi bakalim tililili bekliyoruzAma bata 6gün war daha we ilk kez başıma gelıo böle bişey nrmalde regl gnumd karın aqrısı cekerm öncesnde bu tarz yasamadım hiç inş bu sefer bu heyecan boşa deqildir.
CanımKizlar maalesef olmadi 1.2 cikti degerim
Ay ewde sırf aklım ugras bulsun dıye süreklidekor yapıorm perde tül dıkmekten adam boşıycak en snundahersey rengarenk oldu içim daraldıkca renklere sarıyorum bacımE ben ne diyim sana... sakin sakin beklicen sekerim. 6 gun kala tabiki umit var.dayan arkadasim bi is bul kendine evde bi is cikar. Disarda bi is bul ama oyalan cok zor biliyorum ama ben calismasaydim kafayi yerdim.
sende masallah sabirsiz genclik bekleyin bacim en erken adete 1 2 gun kala yapin diuolar o bile kesin degil. Ben okadar yikim yasadim o kagidi eline alip mal mal hastaneden cikmak çok zor. Evde kirmizilari gorup ogrenmek okadar koymuyo insana. Vesselam devam ediyoruz beklemeye.5 aralik bat canim
2018 senin yılın olsun canım..:)) ic ses dogruyu demis canim hayirlisi olsun.2018 ilk ayi ugurum olsun yapacak bisey yok
Supermis sende ugras bul dediysek herifi batir demedik hahaaa. Sarma sar manti yap efendime soyliyim carsi pazar yap hergun bi markete git indirim takip et . Benim hastet oldugum seyler olur bunlar o sebeple sanirim icimde kalmisAy ewde sırf aklım ugras bulsun dıye süreklidekor yapıorm perde tül dıkmekten adam boşıycak en snundahersey rengarenk oldu içim daraldıkca renklere sarıyorum bacım
Ben de haftasonu erken gebelik testi ile idrarda bakmayı düşünüyorum. Kan testi yazdırdım doktora ama hemen vermek istemiyorum. Çünkü oldu ki hamilesin bu defa değer yükseldi mi diye tekrar tekrar baktırıyorsun o da pek sıkıntılı. Haftasonu ikinci çizgiyi görürsem salı günü de regl olmazsam çarşamba kan testi yaptırırım artık :)Kizlar neler yapmissiniz bugün ben cok yogunum isyerinde. Bakamadim. Bat i gelmeyen arkidisler ben gibi sabirsiz olmayin. Kirmizilar gelene kadar umit var. Adete 1 2 gun kala kanda cikar normalde diyolar ama cikmayanda varmis. Bu sefer inat ettim kan vermicem. Yarin sabah evde bi testim var onu yaparim. P.tesine sag kalirasam kan veririm yoksa dr kapilari gorunur