Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlim erken yaptirmissin gec dollenme olabilir.moralini bozma hemenBende aralık 4 bugün beta hcg yaptrdım 2a aydır klomn kullanıyodum sonuc 0.100![]()
Böyle olup deger yükselen warmı acaba.Warsa yazsa da bize umut olsaTatlim erken yaptirmissin gec dollenme olabilir.moralini bozma hemen
Benimki 2 si idrar icin erken sanirim kanda belki ama yinede az olan umidim bitti bugunBende aralık 4 bugün beta hcg yaptrdım 2a aydır klomn kullanıyodum sonuc 0.100![]()
Bend her ay umutsusluğa düşmekten yoruldumBenimki 2 si idrar icin erken sanirim kanda belki ama yinede az olan umidim bitti bugun
Sende erken yapmissin kanda bile erken kanda 2 3 gun oncesi diyolarBende aralık 4 bugün beta hcg yaptrdım 2a aydır klomn kullanıyodum sonuc 0.100![]()
İnşallah erken yapmışıdır we gec döllenmedir.gecen ay gittiğimd regl günğm 2gün wardı.yumurtamın 1isi 23mm olmustu doktor 1 2 gune catlar dedi acaba ben genim yumurtqlarım gecmi catlıo.bugünlerde aşırı bel aqrısı we kasıklarımd batma warSende erken yapmissin kanda bile erken kanda 2 3 gun oncesi diyolar
Bende kesin bu ay asilamaya geçilecek. Once rahim filmi isticem dedi. Nolurdu o islere girmeden olsaydi. Hic gucum yok o kadar tantanaya.Bend her ay umutsusluğa düşmekten yoruldumRABBİM bizleri görsün duysun nasip etsin mucizelerimizi.artıkson çare aşılama düşünüyorum bu ayda olmazsa
Sana 5 gun var daha 6. Gun adetin ooo bekle canim benimİnşallah erken yapmışıdır we gec döllenmedir.gecen ay gittiğimd regl günğm 2gün wardı.yumurtamın 1isi 23mm olmustu doktor 1 2 gune catlar dedi acaba ben genim yumurtqlarım gecmi catlıo.bugünlerde aşırı bel aqrısı we kasıklarımd batma war
Senin hiçmi hamilelik olmadı benşm 4yılda 5düşğk oldu kan pıhtılasması cıktı.fakat hamile kalamıyorum 10aydırBende kesin bu ay asilamaya geçilecek. Once rahim filmi isticem dedi. Nolurdu o islere girmeden olsaydi. Hic gucum yok o kadar tantanaya.
Beklıyım bakalım inşaallah bu ay yüzüm güler.we aşılama ws gerek kalmaz.RABBİM senind yüzğne gülsün inşaallah gönlündeki duanı kabul etsın kucaqını dolsursun bacımSana 5 gun var daha 6. Gun adetin ooo bekle canim benim
Benim bi kizim var 6.5 yasinda. Son 1.5 senedir 2.ci bebegimi bekliyorum ama gelmiyo bi turlu. Gecen sene aralikta bos gebelik yasadim bir dusugum var yani. Sonra bi kac ay ben istemedim bi 8 9 aydir olmuyo. Som 3 aydir da dr lardayim bakalimSenin hiçmi hamilelik olmadı benşm 4yılda 5düşğk oldu kan pıhtılasması cıktı.fakat hamile kalamıyorum 10aydır
Tedavi oldunmu canimSenin hiçmi hamilelik olmadı benşm 4yılda 5düşğk oldu kan pıhtılasması cıktı.fakat hamile kalamıyorum 10aydır
Benimde 1oğlum 1kzım war 2.ewlılıgım we 5yıldır ugeasıyorum hastanelerde en son pıhtılasma dedıler düşükler içinBenim bi kizim var 6.5 yasinda. Son 1.5 senedir 2.ci bebegimi bekliyorum ama gelmiyo bi turlu. Gecen sene aralikta bos gebelik yasadim bir dusugum var yani. Sonra bi kac ay ben istemedim bi 8 9 aydir olmuyo. Som 3 aydir da dr lardayim bakalim
Gebelik boyunca iğne kullanmam gerekıyomus 9ay hergun we folic asit werdi corasprınle bırlıkteTedavi oldunmu canim
Cok ilginc ama 2 cocuk nasil oldu peki. Hic akil sir ermiyo bu islere cok derinlerde bu isler. Ne yapacaklar peki dr a gittinmiBenimde 1oğlum 1kzım war 2.ewlılıgım we 5yıldır ugeasıyorum hastanelerde en son pıhtılasma dedıler düşükler için
Allah allahhh bak ya olsun saglikli olsunda biz anneler herseye dayaniuoruzGebelik boyunca iğne kullanmam gerekıyomus 9ay hergun we folic asit werdi corasprınle bırlıkte
Kizlar benimde kanimda pihtilasma var .ogluma hamileyken sorun olmadi.ogluma 19 yasimda hamile kaldim genc oldugum icin vucut onu bi sekilde tolere etmis.gecen yil hamile kalinca bebegin kalbide durunca doktorum bi bakalim trombofili paneline dedi.ondan sonra anlasildi pihtilasma sorunum oldugu.gebe kalmaya engel degil ama iste dusuk riskini arttiriyor maalesefkiAllah allahhh bak ya olsun saglikli olsunda biz anneler herseye dayaniuoruz