Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gordum onu ok yazdim koseye. Test aldim isten de kactim allahtan patron kocam ama ona söylemedim. Evet gidip yapcam

cikmadi erkenmi yaptim bilmiyorum. Su salak umutlenmeden sinir oluyorum hala umid eymek ne kadar zor. C.tesi hasta olacam bakalim bi tane daha var cumada denerimolmazsa

Bende aralık 4 bugün beta hcg yaptrdım 2a aydır klomn kullanıyodum sonuc 0.100

Benimki 2 si idrar icin erken sanirim kanda belki ama yinede az olan umidim bitti bugun
Bend her ay umutsusluğa düşmekten yoruldum RABBİM bizleri görsün duysun nasip etsin mucizelerimizi.artıkson çare aşılama düşünüyorum bu ayda olmazsa

Sende erken yapmissin kanda bile erken kanda 2 3 gun oncesi diyolar
İnşallah erken yapmışıdır we gec döllenmedir.gecen ay gittiğimd regl günğm 2gün wardı.yumurtamın 1isi 23mm olmustu doktor 1 2 gune catlar dedi acaba ben genim yumurtqlarım gecmi catlıo.bugünlerde aşırı bel aqrısı we kasıklarımd batma war

Bend her ay umutsusluğa düşmekten yoruldum RABBİM bizleri görsün duysun nasip etsin mucizelerimizi.artıkson çare aşılama düşünüyorum bu ayda olmazsa
Bende kesin bu ay asilamaya geçilecek. Once rahim filmi isticem dedi. Nolurdu o islere girmeden olsaydi. Hic gucum yok o kadar tantanaya.

Sana 5 gun var daha 6. Gun adetin ooo bekle canim benim

Bende kesin bu ay asilamaya geçilecek. Once rahim filmi isticem dedi. Nolurdu o islere girmeden olsaydi. Hic gucum yok o kadar tantanaya.
Senin hiçmi hamilelik olmadı benşm 4yılda 5düşğk oldu kan pıhtılasması cıktı.fakat hamile kalamıyorum 10aydır

Sana 5 gun var daha 6. Gun adetin ooo bekle canim benim
Beklıyım bakalım inşaallah bu ay yüzüm güler.we aşılama ws gerek kalmaz.RABBİM senind yüzğne gülsün inşaallah gönlündeki duanı kabul etsın kucaqını dolsursun bacım

Senin hiçmi hamilelik olmadı benşm 4yılda 5düşğk oldu kan pıhtılasması cıktı.fakat hamile kalamıyorum 10aydır
Benim bi kizim var 6.5 yasinda. Son 1.5 senedir 2.ci bebegimi bekliyorum ama gelmiyo bi turlu. Gecen sene aralikta bos gebelik yasadim bir dusugum var yani. Sonra bi kac ay ben istemedim bi 8 9 aydir olmuyo. Som 3 aydir da dr lardayim bakalim

Benim bi kizim var 6.5 yasinda. Son 1.5 senedir 2.ci bebegimi bekliyorum ama gelmiyo bi turlu. Gecen sene aralikta bos gebelik yasadim bir dusugum var yani. Sonra bi kac ay ben istemedim bi 8 9 aydir olmuyo. Som 3 aydir da dr lardayim bakalim
Benimde 1oğlum 1kzım war 2.ewlılıgım we 5yıldır ugeasıyorum hastanelerde en son pıhtılasma dedıler düşükler için

Benimde 1oğlum 1kzım war 2.ewlılıgım we 5yıldır ugeasıyorum hastanelerde en son pıhtılasma dedıler düşükler için
Cok ilginc ama 2 cocuk nasil oldu peki. Hic akil sir ermiyo bu islere cok derinlerde bu isler. Ne yapacaklar peki dr a gittinmi

Allah allahhh bak ya olsun saglikli olsunda biz anneler herseye dayaniuoruz
Kizlar benimde kanimda pihtilasma var .ogluma hamileyken sorun olmadi.ogluma 19 yasimda hamile kaldim genc oldugum icin vucut onu bi sekilde tolere etmis.gecen yil hamile kalinca bebegin kalbide durunca doktorum bi bakalim trombofili paneline dedi.ondan sonra anlasildi pihtilasma sorunum oldugu.gebe kalmaya engel degil ama iste dusuk riskini arttiriyor maalesefki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…