Gebeliğe Hazırlık Aralık hamilelik ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Arkadaşlar merhaba 4 aydır korunuyoruz ve çocuğumuz daha olmadı dün regl bitti bana verebileceğiniz tavsiyeler varmı hamilelik için şimdiden Allah binlerce kez razı olsun..

Bol bol dua et canım ben de dua ediyorum çok inşallah 2020 ye bebeklerimizle gireriz meryem suresi ni oku nete bak daha çok dua var hepsini oku günlük

Iliskide SONRA hemen kalkma uzan poponun altina yastik koy, adetin bittigi gunu degerlendir, folik asite basla.... En onenli stress yapma ilk ay olcak degildir yani hazirlikli ol olmadigi zaman hemen yikilma bidahaki ay neler yapabilirim diye düşün.. Umarım en kisa zamamda hamile kalirsin

Arkadaşlar merhaba 4 aydır korunuyoruz ve çocuğumuz daha olmadı dün regl bitti bana verebileceğiniz tavsiyeler varmı hamilelik için şimdiden Allah binlerce kez razı olsun..
Benimde dün bitmişti geceden ilişki oldu çünkü yazdığım yazının birindeki tavsiye çok ilişki yapılmasıydı bizde deneyelim dedik

Stres yapma bır de doktora git hormonlara falan baktır için rahat etsin

Canım suya okuyun felan diyorlar bana aciklarmisin nasıl yapılacak
Valla canım ben sabah ve yatsı namazını kıldıktan hemen sonra meryem suresinin tamamını okuyorum bi de günlük genellikle namazın hemen ardından
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kez okuyorum ve
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kez okuyup hemen dua ediyorum Rabbim beni ve evlat isteyen herkesi muradına erdir diye bi de hz. Zekeriya nın duası var evlat için internetten bak bul onu oku ama hepsinden önce allaha tevekkül et ve teslim ol inşallah dualarımız kabul olur allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…