• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi dökmek istedim

pozitif olmaya çalış.önce kendine güven ve bunu hissettir etrafına duruşunla konuşmalarınla.gülümse inadına.canlı ol.bu onları daha çok sinir eder unutma.eşinle yalnız dışarı çık.ya da evlilik terapistiyle görüş.eşini de görüşmeye çağırabilirler ama.faydasını görenler varmış.görüşsen iyi olur bence.yoksa kendin zarar görüyosun bu şekilde.

zaten eşimle artık beraber gitmeye karar verdim annesigile, böylelikle bişeyleri kaçırmamış olucam, yoksa dediğim gibi eşim bana pek çok şeyi anlatmamaya başlamıştı.. annesini övünce filan bi hoşuna gitti ki.. bi de böyle denicem bakalım, takmamaya çalışıyorum artık, bakalım inşallah böyle daha iyi olur.. annesigile övgü yagdırınca belki onlar arkamdan laf söylese en azından düşünür karım annemler hakkında hep iyi şeyler söylüyo ama onlar kötü diyip fikri değişir, çünkü annesigil hakkında yaptıgım her kötü yorumdan sonra onlar senin hakkında hep iyi şeyler söylüyorlar deyip kızıyo ve ben hep eksilere düşüyodum...

ah kızlar ah..bende eşimin ailesinin evinde kira vermeyelim diye oturmak zorunda bırakılıyorum.üstelik onlarda 2 apartman bitişiğimde oturuyorlar ve ben onların evliliğime müdahaleleri yüzünden ve eşimin onlara aşırı düşkünlüğü yüzünden 2007'de çok severek evlendiğim halde 2009 da boşandım.dayanamadım 2010'da yeniden görüştüm eşimle ve yeniden evlendik,şuanda hamileyim..eşim ve ailesi değişir sanmıştım ama malesef 7 neyse 70 de o derler doğruymuş.sürekli kapımdalar ve yine sürekli müdahale ediyorlar.şuanda karnım burnumda ve eşim yine ailesi yüzünden kalbimi kırıp beni ağlattı.ne yapacağımı bilmiyorum :'(

canım ya okadar önemlimi onların sana ne dediği yani ailesinin neden onlar yüzünden eşinle aranı açıyosun erkekler öyle olabiliyo ama gör bak bebiş gelsin oda çok değişecek bende ewlendiğimde eşimin ailesiyle 2 yıl oturdum maddi problemlşerden dolayı ama biz çok sorunlar yaşadık yeri geldi eşimde onlarla oldu şimdi tamamen benim yanımda ve inan hepsi çok saçma geliyo şimdi bana laf söyleseler takılsalar hiç biri umrumda olmaz sen hamilesin belki ondan düşünüp üzülüyosun sonra bunllar sana ne saçma gelecek eşinle ayrıldığın bu yüzden çektiğin acılar öyle saçma gelecekki bende yaşadım sonra anladım şimdi hiç biri umrumda değil annanki değmez şu güzel dünyanı bak bebeğin var karnında çok kişi isteyipte nasip olmayan şey sana nasip olmuş çok şükür eşinde yanında bence bunların keyfini çıkar ne derse desinlar eşine anlatma canım boşver gül geç sen eşinle bvebeğinle mutlu ol :52:

Ayni evde yada apartmanda yasamak cok zor bence
Ben hic istemezdim cünkü öyle veya böyle kültür farkliligi, yasam tarzi farkliligi oluyor.
Herseye müdahaleden bende hic hoslanmam. Hesap vermeden filan.
Allah yardimcin olsun bana göre uzaga tasinirsan sorunlarin biraz olsun cözülür..
Ama esinin bunu istiyeceginide hicmi hic sanmiyorum

arkadaşlar merhaba, ben 4 aylık evliyim, kaynanam ve eltimle aynı binada oturuyoruz.
eşimin akrabalarıyla aramda o kadar büyük farklar varmış ki, evlendikten sonra cok iyi gördüm, düğünden bi kaç hafta öncesinden başladı sıkıntılar, ama sabrettim, öyleki kaynanam düğün bitmeden salonu terketmiş, görümcem bu işin sonu hayrolur demişti, sebep mi?? düğünde takılan takıları vermek istemeyişimdi..
neyse o günlerde cok sıkıntılar cektim, yeni bi ortam yeni bi dünya ve beni sevmeyen insanlar...
kına gecemde bile eşimin yiğeni bana bağırdı, istediği şarkı çalcakmış.. siz düşünün yani..
evlendik ve ertesi sabah kabus gibiydi, şofben yanmadı bi türlü, eşimde annesine sabah belki 10 kez girdi çıktı, şofbeni yaptırmak için.. dayılara sordu, ona sordu buna sordu.. ben de su ısıtıp çaydanlıkta kovaya koyup yıkandım, ama eşim herkese duyurdu, yetmedi bunlar ilk günler hatta ilk bir ay gece gündüz demeden eltim, görümcem kaynananm devamlı olur olmaz her saattte kapımı çaldı, evime geldi oturdu.. o zamanlar ramazandı, biz sahura kadar oturuyorduk ama bunu kimseye de demiyoduk, kaç gece saat 1 de, 3 te, 5 te kapı çaldı.. ben bornozla bile kapı açmak zorunda kaldım.. yetmedi eşim görümcemi kaynanam şehir dışında oldugu için sahura cagırdı, yetmedi yiğenlerini çağırdı, onlar da görümcemle kalıyodu o sıralar ve bu insanlar oruç tutmuyolardı.. ben sabah işe gittim, gece sahurda hemen hemen hergece misafir ettim, akşam iftarda yorgun argın geldim tekrar misafir ettim... off anlatırken sıkıldım şimdi, sonra dedim eşime çağırmadı ama bana da kızıyo tabi.. neyse akşam oluyo oturcaz eşim pat gidiyo eltime çay içmeye, ben çay yapayımmı dediğimde yok diyor, ben yapıyorum, kendime koyuyorum o gelince sana da koyayım mı diyorum, eltimde içtiğini söylüyor.. ben ama nasıl kendimi kötü hissettim anlatamam.. şimdilerde pek gelmiyolar yani öncekine göre az geliyolar da asıl sorun apartman içinde ayaklarına bişey giymeden dolaşmaları, benim eve öyle girmeleri, çok pisler gerçekten, onlara giderken terlik götürüyorrum eve gelince altını bi siliyorum simsiyah.. ya
Kod:
bi de şimdi kedi almışlar eve, o da heryerde dolaşıyo, o kadar midem bulanıyor ki bu durumlara, ne yapcagımı bilemiyorum, eşime de bişey diyemiyorum, apartmanın içini bi görseniz çingene oturuyor sanırsınız, pis ve ayakkabılar orda burda, yerlere halılar koymuşlar oyle dağınık ki.... biz burdan bi kaç yıl içinde çıkamayız borçlarımız var, onlar bitince inşallah çıkacagız ama ben öyle iğreniyorum ki, bazen arkadaşlarımızı çağırıyoruz oturmaya onlar bile diyor zırt pırt kapınız çalıyor rahatsız olmuyomusunuz, ya da apartman ne dagınık diyolar... bi de ben ömrümde böyle bi yerde oturmadım, zengin bi aileden gelmiyorum ama hep iyi yerlerde oturduk hep oturmasını kalkmasını bilen insanlar arasında yetiştim ben, eşimin akrabaları çok aç gözlü doğru düzgün lafını sözünü bilmeyen insanlar... işyerime geldi bi tanesi temizlik personeli bile inanamadı hısım oldugumuza.. lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın, ben küçük görmüyorum onları ama kaldıramıyorum artık bazı şeylerii.. ne olur bişeyler söyleyi[/QUOTE]
resmen kabile hayatı bu yahu.

Esin yaptigi seylerin yanlis yada abartili olmadigini dusundugu icin surekli seni suclu buluyo, sorunlariniz tam olarak cozume ulasmadigi icin ona kizginlik duyman, ayni seyleri dusunmende normal. isin zor gercekten, esin hayatindan memnun. Seninde onunla birlikte kayinvalidenlere gitme fikri guzel bence, boylece biseylerin disinda kalmamis olursun ve onlari ovmende cok zekice:46:
Cok calisiyorum yoruluyorum demissin ama belki senin yada onun arkadaslarinizi daha cok yemege cagirsan en azindan kendi evinizde vakit gecirmis olursunuz, hem de senin diger insanlara karsi ne kadar misavirperver, iyi oldugunu gormus olur. Akrabalarina cok para harciyo demissin ya, sende kendi kazandigini eve harcama kendi adina biriktir. Taksitleri, evin masraflarini esin odesin. Sende kendi kazandiginla kuafore git, bakim yaptir kendine, pahali markali kiyafetler al, bak kendine. Kimseyi umursamamaya calis ama birisi sana laf soylerse hemen yapistir cevabini altinda kalma ama esin etrafta yokken tabii:))

Back