arkadaşlar merhaba, ben 4 aylık evliyim, kaynanam ve eltimle aynı binada oturuyoruz.
eşimin akrabalarıyla aramda o kadar büyük farklar varmış ki, evlendikten sonra cok iyi gördüm, düğünden bi kaç hafta öncesinden başladı sıkıntılar, ama sabrettim, öyleki kaynanam düğün bitmeden salonu terketmiş, görümcem bu işin sonu hayrolur demişti, sebep mi?? düğünde takılan takıları vermek istemeyişimdi..
neyse o günlerde cok sıkıntılar cektim, yeni bi ortam yeni bi dünya ve beni sevmeyen insanlar...
kına gecemde bile eşimin yiğeni bana bağırdı, istediği şarkı çalcakmış.. siz düşünün yani..
evlendik ve ertesi sabah kabus gibiydi, şofben yanmadı bi türlü, eşimde annesine sabah belki 10 kez girdi çıktı, şofbeni yaptırmak için.. dayılara sordu, ona sordu buna sordu.. ben de su ısıtıp çaydanlıkta kovaya koyup yıkandım, ama eşim herkese duyurdu, yetmedi bunlar ilk günler hatta ilk bir ay gece gündüz demeden eltim, görümcem kaynananm devamlı olur olmaz her saattte kapımı çaldı, evime geldi oturdu.. o zamanlar ramazandı, biz sahura kadar oturuyorduk ama bunu kimseye de demiyoduk, kaç gece saat 1 de, 3 te, 5 te kapı çaldı.. ben bornozla bile kapı açmak zorunda kaldım.. yetmedi eşim görümcemi kaynanam şehir dışında oldugu için sahura cagırdı, yetmedi yiğenlerini çağırdı, onlar da görümcemle kalıyodu o sıralar ve bu insanlar oruç tutmuyolardı.. ben sabah işe gittim, gece sahurda hemen hemen hergece misafir ettim, akşam iftarda yorgun argın geldim tekrar misafir ettim... off anlatırken sıkıldım şimdi, sonra dedim eşime çağırmadı ama bana da kızıyo tabi.. neyse akşam oluyo oturcaz eşim pat gidiyo eltime çay içmeye, ben çay yapayımmı dediğimde yok diyor, ben yapıyorum, kendime koyuyorum o gelince sana da koyayım mı diyorum, eltimde içtiğini söylüyor.. ben ama nasıl kendimi kötü hissettim anlatamam.. şimdilerde pek gelmiyolar yani öncekine göre az geliyolar da asıl sorun apartman içinde ayaklarına bişey giymeden dolaşmaları, benim eve öyle girmeleri, çok pisler gerçekten, onlara giderken terlik götürüyorrum eve gelince altını bi siliyorum simsiyah.. ya
Kod:
bi de şimdi kedi almışlar eve, o da heryerde dolaşıyo, o kadar midem bulanıyor ki bu durumlara, ne yapcagımı bilemiyorum, eşime de bişey diyemiyorum, apartmanın içini bi görseniz çingene oturuyor sanırsınız, pis ve ayakkabılar orda burda, yerlere halılar koymuşlar oyle dağınık ki.... biz burdan bi kaç yıl içinde çıkamayız borçlarımız var, onlar bitince inşallah çıkacagız ama ben öyle iğreniyorum ki, bazen arkadaşlarımızı çağırıyoruz oturmaya onlar bile diyor zırt pırt kapınız çalıyor rahatsız olmuyomusunuz, ya da apartman ne dagınık diyolar... bi de ben ömrümde böyle bi yerde oturmadım, zengin bi aileden gelmiyorum ama hep iyi yerlerde oturduk hep oturmasını kalkmasını bilen insanlar arasında yetiştim ben, eşimin akrabaları çok aç gözlü doğru düzgün lafını sözünü bilmeyen insanlar... işyerime geldi bi tanesi temizlik personeli bile inanamadı hısım oldugumuza.. lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın, ben küçük görmüyorum onları ama kaldıramıyorum artık bazı şeylerii.. ne olur bişeyler söyleyi[/QUOTE]
resmen kabile hayatı bu yahu.