Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19 Aralık gelecek adet tarihim henüz yumurtlama görmedim takipteyim koyulaşma var. Umarım bu ay olurAralık bat olanlar gelin birlikte bekleyelim
Ve şuan belirtileri o kadar çok ki bel ağrısı,kasık krampları,baş ağrısı,koku hassasiyeti ve herşeyden iğrenme özellikle yemek yaparken salça ve soğan kokusuna tahammül edemiyorum şuan,göğüslerde de aşırı hassasiyet var bide gece uyurken sıcak basmalarım çok oluyor böyle belirtileri olanlar var mı yada bu belirtileri görüp hamile olanlar varsa bizleri de bilgilendirebilir mi ?Aralık bat olanlar gelin birlikte bekleyelim
(Yeni bat 31 Aralık )17 kasım aşılama oldum fakat arkadaş covid çıkınca çalışmak zorunda kaldım yeterince dinlenemedim ve 1 Aralık test verdim 2,0 çıktı geç döllenmedir diye bi umut bekledim aöa 3 Aralık da adet oldum pazartesi de doktor kontrolü var ultrasonda bakcak ona göre 5 günlük femerayı başlıcam nasip tek güzel şey 2 aydır çatlıyor ama döllenmiyor önce ki ay kendi çatladı bu ay çatlatma iğnesi ile 2 yumurtam çatlamıştı tutsaydı ikizlerim olcaktı ama nasip değilmiş 1.5 yıldır uğraşıyorum bebek için sebepsiz inferlite bende de eşimde de sıkıntı yokAralık bat olanlar gelin birlikte bekleyelim
Olur inşallah.(Yeni bat 31 Aralık )17 kasım aşılama oldum fakat arkadaş covid çıkınca çalışmak zorunda kaldım yeterince dinlenemedim ve 1 Aralık test verdim 2,0 çıktı geç döllenmedir diye bi umut bekledim aöa 3 Aralık da adet oldum pazartesi de doktor kontrolü var ultrasonda bakcak ona göre 5 günlük femerayı başlıcam nasip tek güzel şey 2 aydır çatlıyor ama döllenmiyor önce ki ay kendi çatladı bu ay çatlatma iğnesi ile 2 yumurtam çatlamıştı tutsaydı ikizlerim olcaktı ama nasip değilmiş 1.5 yıldır uğraşıyorum bebek için sebepsiz inferlite bende de eşimde de sıkıntı yok
İnşallah olur. Olumlu dusunun siz yineBenim de 17 Aralık ama testlerde yumurtlama göremedim .değerlendirdik ama hiç umudum yok
12 Aralık.. 1 yıldır istiyoruz.. Bu ay o aydır inşallahhAralık bat olanlar gelin birlikte bekleyelim
Çok erken canım dahaVe şuan belirtileri o kadar çok ki bel ağrısı,kasık krampları,baş ağrısı,koku hassasiyeti ve herşeyden iğrenme özellikle yemek yaparken salça ve soğan kokusuna tahammül edemiyorum şuan,göğüslerde de aşırı hassasiyet var bide gece uyurken sıcak basmalarım çok oluyor böyle belirtileri olanlar var mı yada bu belirtileri görüp hamile olanlar varsa bizleri de bilgilendirebilir mi ?
3 Aralık testler negatif ama ne gelen var ne gidenAralık bat olanlar gelin birlikte bekleyelim
6 Aralık hep gecikiyor benimki 40 günde bir. İdrar testleri negatif3 Aralık testler negatif ama ne gelen var ne giden
İki adet erken gebelik testi bile yaptım ben negatif.Sabah kaset test yapıp bu konuyu tamamen kapatıyorum6 Aralık hep gecikiyor benimki 40 günde bir. İdrar testleri negatif
Ay benimde hep negatif canım. 4 tane felan yaptım olsaydı çıkardı herhaldeİki adet erken gebelik testi bile yaptım ben negatif.Sabah kaset test yapıp bu konuyu tamamen kapatıyorum