Aralık başında çatlatma iğnesi ovitrelle olanlar belirtileri paylaşır mı?

backpacker123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2024
56
4
30
Merhabalar,

İkinci kez çatlatma iğnesi oldum 5 Aralık tarihinde dünden beri alt karın ağrım var ve aynı zamanda halsizlik ve karın ağrısı var . Karın ağrım gittikçe artıyor. Sizde bu tarz belirtiler olmuş muydu?

Merhaba bende 2 aralık oldum ve hala devam ediyor başlardaki kadar ağrım yok ama kasık ağrısı karın ağrısı mide bulantısı bel ağrısı hepsini tecrübe ettim. Test için bekliyorum 12. Güne kadar iğnenin etkisi oluyormuş vücutta

Bende pazartesi olucam iğne ne önerirsiniz benimde ikinci ignem olucak ilkinde çok ağrım batmam olmuştu ama sonuç negatif di inşallah bu sefer olur

Benm öyleydi diğerinde 13 negatif 16 pozitifti ama bu sefer ümidim yok.
Aa senin sonuç ne oldu ?
12z gün negatif, 13. Gün yaptığımda gölge gibi bişey gördüm. Dün yani 14. Gün negatifi görünce tamamen düştük eşimle artık. Bugünde yapmadım. Ben hep 16. Gün regl olurum. 16. Gün olmazsam yaparım artık. İnsanların nasıl güzel hemen 12. Gün çıkıyor. Biz flaşla bişey görebilir miyiz diye canımız çıkıyor eşimle

Kızlar bugün benim iğne gülü dahil 14. Günüm dün akşam erken gebelik testi yaptım evde negatif ama bugün veya yarın adet olmam lazım hiç ağrı vs yok . Akıntım hep var ama biraz sarımtrak göğüslerm acıyor başkada bir sey yok hala umut var mıdır

Bende gözlerim köör olmuştu teste bakacam diyee. Bak bu testi dün yaptım sabah böyleydi normalde kuruma çizgisi hiç görmedim bu testte

Eklentiler

• c7a9b651-ccc3-4d11-80d1-17c8980f840d.jpeg
    129,7 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…