• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık Ayının Anne Adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ismihazan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
1.082
2.788
133
kızlar selamm:KK36:
4 ayı geride bıraktım ama ümidimi bırakmadım. Zamanı var elbette bir gün bizde gebe kervanına katılacağız. Annecim sabırsızlanma henüz vaktim var diyor bebişlerimiz. Vakit geçirelim kafa dağıtalım hep beraber bekleyelim diye grup açtım. İnsan kendisine nasip olmasa bile başka pozitif Testleri gördükçe mutlu oluyor. Gelin hepberaber Bebeişlerimizi bekleyelim. 2018’in son ayı hepimize mutluluk getirsin ve 2019a mussssmutlu girelim :KK200:

G ggul1212 5Aralık
@Ozgenin annesi 9Aralık
@balarisii 9 Aralık
Y yaprakali 10 Aralık
ismihazan ismihazan 13 Aralık
Valensiya Valensiya 21 Aralık

Son düzenleme:
kızlar selamm:KK36:
4 ayı geride bıraktım ama ümidimi bırakmadım. Zamanı var elbette bir gün bizde gebe kervanına katılacağız. Annecim sabırsızlanma henüz vaktim var diyor bebişlerimiz. Vakit geçirelim kafa dağıtalım hep beraber bekleyelim diye grup açtım. İnsan kendisine nasip olmasa bile başka pozitif Testleri gördükçe mutlu oluyor. Gelin hepberaber Bebeişlerimizi bekleyelim. 2018’in son ayı hepimize mutluluk getirsin ve 2019a mussssmutlu girelim :KK200:

ismihazan ismihazan —-> Bat 13 Aralık
Canim bizim yanimiza gel istersen aralik ayini beraber bekleyelim

Salı günü Kürtaj oldum :110:
Hmm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin inşallah canım. Düşük olduktan sonra yani düşük yaparkenki kanama son adet tarihi diye düşünülmeli diye okumuştum biryerde ne kadar doğru bilmiyorum

• Beğen
Reactions: H E
Hmm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin inşallah canım. Düşük olduktan sonra yani düşük yaparkenki kanama son adet tarihi diye düşünülmeli diye okumuştum biryerde ne kadar doğru bilmiyorum
Düşük olmadı benım bebeğimin kalbı durdu ve alındı .
Kürtaj gunu adetın son gunu diyorlar ama bakalım normalde 28 gunde bir gelirdi .
Zaten her türlü rabbım izin verirse Ocak batında hamıle kalabılırım :dua:

Yenı yıl yenı umutlar :KK200:

Merhaba kızlar bat 1 Aralık. Ovulasyon testiyle takip ettim Çarşamba Perşembe koyuydu bugün silikleşmiş. Biz sadece Çarşambayı değerlendirebildik. İnşallah olur. Bir de merak ettiğim bir şey var. Şimdi çatladıya yumurta bugün yarın filan birlikte olsak tutma ihtimali var mı acaba yoksa yumurta çatladı diye bitti mi olay?

Kürtaj gunu adetın son gunu diyorlar ama bakalım normalde 28 gunde bir gelirdi .

Çok geçmiş olsun benimde bir kimyasal gebeliğim oldu inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz hep birlikte

İnşaallah kalpten istiyorum herkes için Rabbim hepimize verecek ama hepimizin bir zamanı var. Varlıklarıyla da yokluklarıyla da imtihan etmesin inşaallah

Merhaba kızlar bat 1 Aralık. Ovulasyon testiyle takip ettim Çarşamba Perşembe koyuydu bugün silikleşmiş. Biz sadece Çarşambayı değerlendirebildik. İnşallah olur. Bir de merak ettiğim bir şey var. Şimdi çatladıya yumurta bugün yarın filan birlikte olsak tutma ihtimali var mı acaba yoksa yumurta çatladı diye bitti mi olay?
Çatlama önce ihtimal daha çok sanırım ama bugünde ihtimal var bence bir kaç günü daha değerlendirmek lazım

Çok geçmiş olsun benimde bir kimyasal gebeliğim oldu inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz hep birlikte
Kaybedilen her bebek sağlıksız bebek olarak bakılmalıymış, öyle düşünelim içimiz rahat etsin dünyada her şey sebep sonuç ilişkisine bağlı. Öyle olduysa vardır bir hayır böyle olduysa vardır bir hayır diyerek yaşamak insana öyle iyi geliyor ki:KK28:

Tabiki lh hormonu en yüksek seviyeye geldikten sonra yani testteki çizgi en koyu haline geldikten sonra 24-36 saat içinde çatlama oluyor. Eğer silikleşme bugün olduysa bugünün mutlaka değerlendirin canım. Ayrıca yarın ve ertesi günü de değerlendirin derim

Back