ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

İnşallah çağırırlar canım bende d vitamini kullanıyordum tedavi de kestim b 12 iğnesi de oluyorum ayda 1

İnşallah çağırırlar canım bende d vitamini kullanıyordum tedavi de kestim b 12 iğnesi de oluyorum ayda 1
Diğer değerlerim çok şükür iyi ama d vitaminim düşük biraz... Transferi etkiler mi bilmiyorum. Bakalım artık hayırlısı

Nerede yaptırdın canım belli olmaz ilk deneme diyip geçme yeter ki Rabbim ol demiş olsun
Bursa Jinemed te canım. Kün Fe Yekün diyorum her zaman Takdirinin hepsine razıyım ben. Evlenmeden önce 2 ameliyat geçirmiştim. O zaman da hep böyle olumlu ve pozitif oldum ve çok şükür kolumu kazandım. Felç durum söz konusuydu. Her zaman ona sığınıyorum.

Muhakkak buraya yazacağım olumlu yada olumsuz geri dönüş yapacağım. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım dualarım seninle yarı hamiş sayılıyoruz neticede D vitamini için takviye yaparlar kesin.

Geçmişler olsun cnm Rabbim yaşatmasın inşallah olumlu olur sonuçlar sayılı gün az kaldı

Geçmişler olsun cnm Rabbim yaşatmasın inşallah olumlu olur sonuçlar sayılı gün az kaldı
Hepimiz için dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Evladına Rabbim hayırlı sağlıklı güzel ömür nasip etsin inşallah Sonuç zamanı bakalım neler olacak

Hepimiz için dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Evladına Rabbim hayırlı sağlıklı güzel ömür nasip etsin inşallah Sonuç zamanı bakalım neler olacak
Amin cnm Allah razı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın Rabbim nasib etsin inşallah herkese

D vitamini gebelik için çok önemli bi vitamin benim etrafımda d vitamini düşük olup takviye kullandıktan sonra hamile kaln arkadaşım var
Bende günde 9 damla içiyorum ama 2. şişem fazla yükselmedi değerim. Yani doğrudur bende çok duyuyorum vitamin eksikliğinden hamile kalamayan insanları.. Benimde keşke öyle olsaydı iki tüpümde kapalı

Bende günde 9 damla içiyorum ama 2. şişem fazla yükselmedi değerim. Yani doğrudur bende çok duyuyorum vitamin eksikliğinden hamile kalamayan insanları.. Benimde keşke öyle olsaydı iki tüpümde kapalı
Bende günde 5 damla içiyorum hiç baktırmadıö ilk tedaviye başlarken bakmışlardı o kadar. Keske tek derdimiz vitamin olsaydı arkadaşım . Güzel olacak inşallah

Kızlar Merhaba,

Hayırlı cumalar herkese yarın benim test günüm bakalım ne olcak dualarınızı beklıyorum kızlar :) hepimiz için güzel sonuçlar olsun
İnşallah pozitifi görürsün canım.. İdrar testi yaptın mı peki evde

Benım daha toplanmadı salı yada carsamba olacak ama bendede şişkinlik var iğnelerden dolayı sanırım birde akıntım var yumurta çatlayınca olurya onun gıbı ama çatlamasın dıye iğne kullanıyorum sizede böyle oldumu acaba ?

İğneler şişkinlik yapıyor zaten. Yumurtalar geliştiği için akıntı da oluyor... Bende ayrıca çatlamasın diye iğne kullanıyordum sabahları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…