kızlar ya ben yarın test yapmadan nsl beklicem :18:
merhaba arkadaslar
benım 1 kızım var 6 aydır 2.cı ıcın ugrasıyoruz ama henuz olmadı.reglıme 7 gun var hıc bır belırtım yok ne akıntı ne kasık agrısı her adet oldugum donemde olan bacak agrılarım var okadar
benım reglıme 10 gun kala goguslerımın yanları acırdı bu ay oda yok acaba tek basına bu bır belırtı olabılırmı bu ayda olmadı sanırım
kızlar ya ben yarın test yapmadan nsl beklicem :18:
erkek milleti işte soy devam etme endileşi olanlar hala var bu devirde
canim ablaminda ikinci gebeliginde hic bir belirtisi olmamis sadece gögüsleri sismis okadar...
tsk ederım cvp ıcın ama benım oda yok ne bır sıslık ne baska bır degısıklık bugunumuzede sukur ama ınsan her ay beklıyor sonra husran gercekten yıpratıcıymıs rabbım hıc olmayanlara nasıp etsın ıns bekletmeden
meşgale bul kendineee
bak yapma sakın
bunu ben söylüyorum hem de düşün yani
slm kızlar...
var mı güzel haberlerrrr:81:
hoşbuldum canım?
tc kimlik numaranla yapmalarını isteseydin keşke...belki kabul ederlerdi:26:
Aminnn...
bende yarini bekliyorum cok utanarak söylüyorum ama kac gündür asiri akintim var bugün kac kere adet oldum diye tuvalete kostum ama sadece akinti geliyor adet olacagimda hep olur gerci ama bu seferki bi baska bayaa geliyo yani...
bende simdilik bisey yok
sen hala adet olmadin sanirim insallah hamilesindir
yok canım geçmişi okumadın sanırım,,,
sabah kırmızılarla uyandımm
maalsefff
cnm akıntı cok oldumu hamılelık belırtısı derler.bende kızımda bı onu hatırlamıyorum aama benımde tamtersı yumurtlamadan adete kadar akıntım olmuyor kuru donem yanı ve ne yazıkkı hala kuru
ıns hamılesındır cnm
tam okuyamamistim...
cok üzüldüm yaa : (
ama insallah yeni yilda olur: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?