hakkında hayırlısı olsun canım inşallah emeğinin karşılığını alırsın...buarada sıvı takibi ne oluyor tam olarak canım?yumurtanın çatlayıp çatlamadığı mı anlaşılıyor?
evet ...akıntım başladgı zaman ortalama 13. gun başlıo akıntım bnm..elimle kıvamına bakıyorum önce yapışkan oluyor,işaret parmağı ve baş parmağının arasına alıyorsun...uzamıyorsa çatlamamış demektr...bnm 17.güünde yaklaşık 8 10 cnm uzaadı mesela ve iyice şeffaflaşmıştı o yumurtanın çatladgnı göstrrrmş
2,5 yıllık evliyim eşim ilk evlendiğimizden beri hep bebek istiyodu ama ben 1-2 yıl istemedim.o zamanlarda tedbirliydik ama ben yine korkardım ya hamile kalırsam diye eşimi fırlatıp atmak gelirdi içimdenama şimdi yoğun mesai harcasak da bi türlü yakalayamadık bebişkoyu
Üzülme canım,bende daha ayın ilk günlerinden kırmızı kartı gördüm,
napalım şansımıza,bizlerde ocak ayı hamilesi oluruz inşallah.
yok canım malesef ya sadece bel ve göğüs ağrım var okadar galiba kırmızıların gelmesi yakınsende var mı canım peki belirti?[/QU
Bahsettiğin ağrılar bende de var 2sabahtır hasta olcakmışım gibi ağrı hissediyorum dün sabah dayanamdım test yaptım 2 çizgi gölge gibi çıktı ama güvenemiyorum tabi günüm geçmeden bide ateş basması oluyor sırtımdan yukarı doğru bir sıcaklık hissediyorum ilk hamillediğimde de olmuştu ama artık hiç bişeye güvenemiyorum canımm
evet ...akıntım başladgı zaman ortalama 13. gun başlıo akıntım bnm..elimle kıvamına bakıyorum önce yapışkan oluyor,işaret parmağı ve baş parmağının arasına alıyorsun...uzamıyorsa çatlamamış demektr...bnm 17.güünde yaklaşık 8 10 cnm uzaadı mesela ve iyice şeffaflaşmıştı o yumurtanın çatladgnı göstrrrmş
aaaa evet canım duymuştum hatta bende denemiştim birkaç kere ama malesef o güne denk getirememiştik eşimin işinden dolayı...demekki takip etmek gerek...
yok canım malesef ya sadece bel ve göğüs ağrım var okadar galiba kırmızıların gelmesi yakınsende var mı canım peki belirti?[/QU
Bahsettiğin ağrılar bende de var 2sabahtır hasta olcakmışım gibi ağrı hissediyorum dün sabah dayanamdım test yaptım 2 çizgi gölge gibi çıktı ama güvenemiyorum tabi günüm geçmeden bide ateş basması oluyor sırtımdan yukarı doğru bir sıcaklık hissediyorum ilk hamillediğimde de olmuştu ama artık hiç bişeye güvenemiyorum canımm
ay canım hamilesindir inşallah çünkü doktor bana 2 yada 3 gün kala çıkar varsa demişti ...bende test yapmaya korkuyorum ya negatif olursa canım sıkılacak çünkü biliyorum...
canim niye ovulasyon testi alip yapmiyorsun bence daha iyi oluyor
bu ay da olmazsa dusunyrm internetten sıpariş edıcem kucuk yerdeyım..bnm işyerınden arkdsm 6 aydan sonra ovulasyon testi deneyıp hamıle kaldı...
amin canım benim.artık bu ay bitsin ocak topiği de açarsın
canim bende gögsümdeki kitle yüzünden istememistim ilk 6 ay korunduk
o kitleyi aldirip ondan sonra bebek istiyordum ama sonra doktorum kitle sorun olmaz diyince basladik calismalara ama bunu bastan bilseydim hic beklemezdim...
açarım canım,ocak bizim ayımız olur inşallah.
herşeyde bi hayır vardır canım üzülme.bende şimdi ki aklım olsa evlenir evlenmez düşünürdüm.bende evimiz yok diye istememiştim ama hoş hala yok ama artık onun da bi önemi yok o yeter ki gelsin biz çalışıp ne evler alırız.sağlık olsun,Allah ım uzun ömürler versin yeter ki...
herşeyde bi hayır vardır canım üzülme.bende şimdi ki aklım olsa evlenir evlenmez düşünürdüm.bende evimiz yok diye istememiştim ama hoş hala yok ama artık onun da bi önemi yok o yeter ki gelsin biz çalışıp ne evler alırız.sağlık olsun,Allah ım uzun ömürler versin yeter ki...
arkadaslar ben belırtılerımı yazayım uyan varsa söylesin...göğüslerde acıma dokunuca sadece,arada eğilip kalkarken kasıklarda batma,aşırı mıde kazınması ve guruldama,aç yada tok aynı,belde cok ayakta kalınca ağrı,birde 3 gundr kasık ortasında yatay cukurluk(bu size saçma geleblir ama yenı cıktı)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?