- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O aylardan umudum var hala zaten
AMa bu aydan eminim bir şey çıkmıcak
Birden öyle içime doğuverdi
Psikolojim göçtü derken de
Bikaç gün önce olacak tuttu hissediyorum derken şimdi olmayacak hissediyorum dememe diyorum
Allahım ne cümle kurdum
Bence anladın sen onu
Evet kızlar haklısınız çok takmayaım diyorum ama ne mümkün
aklımdan nasıl çıkartsam ki
Kızlar benimkiler psikolojikmiş
Çünkü sabah dayanamayıp kan testi yaptırmıştım 3 çıkmış
Yani negatif
neyse bi daha ki aya inşallah
çok üzülmedim sadece rahatladım
Yani negatif
canım bence çokta düşük değil değerin daha senin adet tarihine var 6 nın üstü hamilelik oluyor normalde hamilelik yoksa 0.3 gibi değer çıkması lazım yani seninki biraz yükselmiş ben yaptırdığımda 0.06 çıkmıştı benimki
min -max
Hamilelik durumunda 0 - 5
0,2 -1 hafta 5 - 50
1 - 2 hafta 50 - 500
2 - 3 hafta 100 -5000
3 - 4 hafta 500 -10000
adetime 8 ya da 9 gün var canım
aslında biliyodum çıkmayacağını ama nasreddin hoca misali ya çıkarsa diye gittim
ben tutamıyorum kendimi malesef
Aslında sabah yazıda da okudum 9.gün salgılanıyomuş hcg benim ovulasyondan sonraki ya 6. ya 7 . gün
Eşime söylemeyeyim bari
Bakalım artık idrar testi bile yapmıcam
aslında biliyodum çıkmayacağını ama nasreddin hoca misali ya çıkarsa diye gittim
Aslında sabah yazıda da okudum 9.gün salgılanıyomuş hcg benim ovulasyondan sonraki ya 6. ya 7 . gün
Eşime söylemeyeyim bari
Eşime söylemeyeyim bari
benimde senden kalır yanım yok merak etme güzelim ben de gittim idrar testi yaptım aynı şey meraklıyız çok ben şimdi 15 aralığı bekliycem o gün test yapıcam çıkarsa gidip kan testi yaptırırım herhalde çıkmazsa bilmiyorum benim burcum terazi sabırsızım bişiy istedimmi hemen olsun istiyorum sen ne burcusun tatlım?
Koç burcuyum canım
ben de çok sabırsızım
Neyse ben şimdi kaçıyorum akşama yine gelirim
öpüyorum hepiniziiii
Koç burcuyum canım
ben de çok sabırsızım
Neyse ben şimdi kaçıyorum akşama yine gelirim
öpüyorum hepiniziiii
kızlar kızlar kızlar bişey söyleyin lütfen lütfen akıntım çok fazlaydı ben de teswt yaptım ikinci çizgi çook silik nolur canlarım böyle yaşayan böylesini gören oldu mu napıyım ben
Yani negatif
benimde senden kalır yanım yok merak etme güzelim ben de gittim idrar testi yaptım aynı şey meraklıyız çok ben şimdi 15 aralığı bekliycem o gün test yapıcam çıkarsa gidip kan testi yaptırırım herhalde çıkmazsa bilmiyorum benim burcum terazi sabırsızım bişiy istedimmi hemen olsun istiyorum sen ne burcusun tatlım?