Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nihayet adet tarihim geldi. ama adetim daha gelmedi. heyecanla bekliyorum:18:
Negatifte üzülmek yok tatlım
daha beş gün var
bak ben ne yazdım sabah onu oku
Döllenmeden sonra 9 ya da 10. gün hcg salgılanıyormuş
10. gün yapılsa bile çıkmayabilir diyo kan testinde düşün artık
durmak yok teste devam
ben acaba yarın yapsam çıkar mı
Evet aynen öyle canımyani aslında çok üzülmedim erken olduğunu bile bile yaptım okudum yazını evet benim döllenme 1inde olduysa çıkmaması normal bugün bhcg salgısının başlaması lazım demi biraz daha sabır artık
Evet aynen öyle canım
ya benim de adetime 8 ya da 9 gün var
akıntı olur mu ki adetten önce beyaz
ben hatırlamıyorum normalde nasıl olduğunu da
günaydın kızlar ben bu sabah test yaptım ve sonuç negatif ama artık yapmam lazımdı çünkü rüyamda bile çift çizgi gördüm dayanamazdım bu ay çokkkk çalıştık ama olmadı galiba neyse hayırlısı artık Allah bilir ne zaman olucağını ama yinede 15 i gibi tekrar yapabilirim test çünkü erken olduğu için çıkmamışta olabilir
boşver tatlım.erken olduğu için de negatif çıkmış olabilir,olmamış da olabilir..takma kafanı amaaan fırt nasılsa gelecekler sıpalar bi gün kaçışları yok
Evet aynen öyle canım
ya benim de adetime 8 ya da 9 gün var
akıntı olur mu ki adetten önce beyaz
ben hatırlamıyorum normalde nasıl olduğunu da
kızlar kızlar kızlar bişey söyleyin lütfen lütfen akıntım çok fazlaydı ben de teswt yaptım ikinci çizgi çook silik nolur canlarım böyle yaşayan böylesini gören oldu mu napıyım ben
sen naptın
gelen giden yok dimi
bekliyorum..gelen giden yok :44:
9 ay gelmezler inşallah
Benim birde bire umudum kalmadı bu aydan
psikolojim göçtü resmen
9 ay gelmezler inşallah
psikolojim göçtü resmen
9 ay gelmezler inşallah
psikolojim göçtü resmen
bakma benim de umudum yok..kendimi dinliyorum diye belirtiymiş gibim geliyor heralde...pskilojin çökmesin ya bu ay olmassa ocak o da olmassa şubat..olacak elbet.olumlu düşün bak sen öğretmensin benden iyi bilirsin