selam bende aranıza yeni katıldım adet günüm bugün ara ara kasık ağrım oluyoo başkada belirti yok 5 senedir bekliyoruum inş. bu sefer olmuştur 16si eşimin doğum günü çok güzel bi süpriz olur... benide yazarmısınız listenize ...
Selam, tabir ustune olmak degil ustune gormek aslinda. Yumurtlama doneminde hamilelik olusursa, tam regl doneminde bebegin yerlesmesi asamasinda kilcal damarlara denk gelirse pembemsi ya da kahverengimzsi akıntı oluyor. Regl donemine denk geldigi icin bu regl olarak algilaniyor ama regl;'den farki damla damla olmasi renginin kirmizi olmamasi ve az miktarda gelmesi ve de kisa surmesi.
Selam, tabir ustune olmak degil ustune gormek aslinda. Yumurtlama doneminde hamilelik olusursa, tam regl doneminde bebegin yerlesmesi asamasinda kilcal damarlara denk gelirse pembemsi ya da kahverengimzsi akıntı oluyor. Regl donemine denk geldigi icin bu regl olarak algilaniyor ama regl;'den farki damla damla olmasi renginin kirmizi olmamasi ve az miktarda gelmesi ve de kisa surmesi.
sizce ben de diğer adet günümü beklesem mi:95:
kızlar herkeste yerleşme kanaması oluyomu ki :26: bende olmadı oyle leke meke de :18:
Hayır hayır
sen korkma
herkeste olmazmış
anneme hiç olmamış mesela
birde canım bu forumda bi yerde okumuştum... kadının iki hamileliğide adetten hemen sonraki çalışmasında olmuş kocası şehir dışında falan çalışıyomuş.. o güne denk geldi diyodu.. birde öyle deneyin diyodu kadın adet bitiminde rahim daha aşağıda oluyo falan yazmıştı...
Benim bu ay adet günüm belli değil çünkü adetim 10 gün sürdü,zaten çok da umudum yok,bi dahaki aya inşallah....
evet bende onu merak ediyorum,inşallah hamiledir de telaştan yazmayı unutmuştur.gsu'yu merak ediyorum..1 aralıktı onun tarih :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?