inşallah canım. bu kez de aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. riskli gebelik diye adlandırılıyor hamileliğimve risk çok yüksek. allah nasip eder inşallah anneliği hem bana hem herkese...
inşallah canım. bu kez de aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. riskli gebelik diye adlandırılıyor hamileliğimve risk çok yüksek. allah nasip eder inşallah anneliği hem bana hem herkese...
canım benim,allah razı olsun.hepimizin duaları kabul olsun.Korkma canım
İyi düşünelim iyi olsun
Her namazımda her duamda varsın canım
Seni hiç tanımasam da çok sevindim hamileliğine ve dualarımı eksik etmiyorum
İnşallah Allah meleğini sana bağışlar
Sedase merhaba, insallah hamileligin saglikla devam eder, uzmek istemem ama daha once ne yasamistin? benim de bir kimyasal gebeligim olmustu da o sebeple soruyorum, uzdusem tekrar ozur dilerim.
merhaba kızlar herkese günaydın..bende hala tık yok..beklemeye devam
allah sana hz. eyüp sabrı vermiş! al bir test de evde yap bariiii!
selam kızlar benim adetim 24 ünde sağ kasığımda öyle bir ağrı varki ve sağ bacağımda apandist olabilirmi
merhaba kızlar herkese günaydın..bende hala tık yok..beklemeye devam
hahahavalla sabırlıyımdır genelde ama geçen ay da gecikmem olmuştu şekerim dolayısıyla beklicem.10 güne kadar yolu var..ilk gördüğüm çizgi çift olsun istiyorum
Ayyy bayılazaaammmmmmmmmm
ne sabır var kız sende
Ben çatlıcam meraktan
Hadi hayırlı haberler bekliyorum senden
Ve inan içime doğuyor senin bebeğin göbüşünde
İnşallah yanılmam :)
canım benim,allah razı olsun.hepimizin duaları kabul olsun.
benimki kimyasal değildi, 7.hafta biterken bebeğimin kalbi durmuştu.beş yıldan sonra gelen bir bebekti.travmatik bir durum yani...kelimeler yetmiyor inan o acıya...şimdi yine gebeyim,ama şeker çıktı.hipotiroid ve pcos da var.bunlar ayrı ayrı düşük nedeni zatenb.bende hepsi birden var.şu an tam 5 haftalığım. ben çok erken fark ettim hamileliğimi,korkudan kadın doğumcuya gidemedim (o masada yatarken duyduğum sözler geliyor aklıma,kalbi atmıyor deyişleri geliyor...ve kürtaj oluşum...ama mecburen gideceğim.şimdi 17 aralık'a gün aldık, rabbim kısmet eder de bu defa bebeğimi sağlıkla elime alır mıyım ki?kendimi kaptırmamaya çalışsam da olmuyor...rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
merhaba aranıza yeni katıldım .üstüne olmak sizce nedir belirtileri nasıl yaşanır hamilelik varsa bana yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?