Hoşgeldin
Tebrik ederim bu arada
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Merhaba canım sağollllllll l2011de gelsin bebişler inşalllahhhhhhhhhhhhhh
bu arada sağıl ocağına gittim aile doktorum 3 haftalık dedi tansiyonuma kiloma bakıp not aldılar 52 kiloymuşum geçen yıl yani evlendiğimde 47 kiloydum hatta 46.9
aminnnnn canım inşallah... bu arada kayınvaliden nasıl??? umarım daha iyidir. çalışmalar nasıl gidiyor peki senle aynı değil günlerimiz artık dimi erken olucaksın sanırım bu ay...
bu arada sağıl ocağına gittim aile doktorum 3 haftalık dedi tansiyonuma kiloma bakıp not aldılar 52 kiloymuşum geçen yıl yani evlendiğimde 47 kiloydum hatta 46.9
evet tatlım ama hiç çalışmadık .ovulasyon testi yaptım yumurtlama gününü kaçırdık malesef.umutlarım şubat ayına
Kayınvalidem iyi şuan ama dün çok kötüydü 4,5 saat ameliyatta kaldı ve 3 günde 2.ameliyatı.inşallah daha iyi olacak.haliyle o moral bozukluğuyla biz de bum bum yapamadık.neyse hayırlısı olsun kayınvalidem iyileşsin de varsın biraz geç gelsin benim bebiş.
Deecem benim hoşgeldinnnnnnn
Evet tatlım ama hiç çalışmadık .Ovulasyon testi yaptım yumurtlama gününü kaçırdık malesef.Umutlarım şubat ayına
Kayınvalidem iyi şuan ama dün çok kötüydü 4,5 saat ameliyatta kaldı ve 3 günde 2.ameliyatı.İnşallah daha iyi olacak.Haliyle o moral bozukluğuyla biz de bum bum yapamadık.Neyse hayırlısı olsun kayınvalidem iyileşsin de varsın biraz geç gelsin benim bebiş.
Deecem benim hoşgeldinnnnnnn
hoşbulduk datlusuu
Nabersin görüşmeyeli noldu şimdi senin kırmızılar hee bu arada ovulasyon testi çok iyi ben 14.gün yumurtluyom sanıyodum.Meğersem 16.günmüş
annnaaaaam ne yogun bi gün ya yeni oturabildimsanki tüm işleri 2010da bitirmessek kendilerini imha edecekler naptınız kızlarr
Nabersin görüşmeyeli noldu şimdi senin kırmızılar hee bu arada ovulasyon testi çok iyi ben 14.gün yumurtluyom sanıyodum.Meğersem 16.günmüş
hoşbuldum canımmm..boşver sıpalar da neler yapıyolar derslerdecanım peki sen kaç günde bir adet oluyodun??
hoşgeldin canımmm.... kolay gelsin sanada bende çok yoğundum bugün şimdi rahatım son iki ders ve yine deneme sınavııbende iyi alıştım derste girmeye haa
bu gün iş yapmayı eşim yasakladı bol bol yatıyosun dedi
bu gün iş yapmayı eşim yasakladı bol bol yatıyosun dedi
duphston içiyorum canım bitmesine 3 gün var. bittikten sonra da 10 gün içinde regl olcakmşm.benim de çok pis alasım var ondan ama yaparım ondan sora vay yumurtlamadın vay şöle böle der diye tırsyorm :18: bu ay oluruna bırakcam galiba bi takip etcem belirtilerimi fln...ama dayanamaya da bilirim zira çok fena özendirdi bu hamişler
canım peki sen kaç günde bir adet oluyodun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?