bencede canim hic korkma bende adetime birkac gun varken yaptim negatig cikti gunum gecti negatif cikti taki 12 gun gecti oyle buldum cift cizgiyi asla moralini bozma yuksek tut olur mu cnm benim...
insallah bir sorun yoktur en son biz msn den gorusmustuk bir poblem yoktu gayrt iyiydi ama umarim bir sorun yoktur ...evet tatlım morali bozuktu zaten ama inşallah önemli bişey değildirr:96::96:
tesekkur ederim cnm benim allah olmayanlarada nasip etsin...saol teskrler destegın için hayırlı ugurlu olsuninşşş
tesekkur ederim cnm benim allah olmayanlarada nasip etsin...
cnm ben adetim bittikten sonra 10 gun saydim ve yumurtlama yani ovulasyon testi kullandim bana yumutlama tarihimden 2 gun once haber verdi ve bende gun asiri iliskiye girdim ve o testi ilk kullanmamda hemen hamile kaldim ve cok mutluyum istersen sende dene.....amiiiiin inşşş ne kadar sonra kaldın
iyiyiz turlikcim cnm benim sen nasilsin neler yapiyorsun...heaven,seda ve sedanasılsınız canlar...
heaven,seda ve sedanasılsınız canlar...
4 aydir ama tabiki ben bilmiyordum nasil hamile kalacagimi interneten arastirdim ve sagolsun burdaki arkadaslar cok yardimci oldular onlarada borcluyum bu mutlulugu ve onlarlada paylasmayi istiyorum,,,olabılır aslında haklısın zaman olarak ne kadardır bebek beklıyodunuz
iyiyiz turlikcim cnm benim sen nasilsin neler yapiyorsun...
heaven,seda ve sedanasılsınız canlar...
valla canım ben uykudan vakit bulabilirsem bi girip geçmişe göz atıyorum sonra da kndimi yatağa atıyorum...
kafamın içinde sanki karııncalar geziniyo,örümcekler ağ yapmış ne bilim işte böyle hissediyorum hep uykulu bi halim var...kollarımı oynatıcak gücüm yok...
merhaba canım ben çok iyiyim sen nasılsın şekerim
kadeeer h.geldııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?