- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
sıkıldım artık ama yaa... çevremde bir sürü hamile var... televizyonu açıyorum gebelikle ilgili bişeyler kafayı yicem artık... bizimde bebeğimiz olsunnnn:84:
sıkıldım artık ama yaa... çevremde bir sürü hamile var... televizyonu açıyorum gebelikle ilgili bişeyler kafayı yicem artık... bizimde bebeğimiz olsunnnn:84:
selam arkadaşlar bugün hastaydım doktor akciğer filmi istedi öncesinde de idrarda gelelik bakıldı adetime 4 gün var hamiş deilmişimm
AH arkadaşım, o duyguyu bilmez miyim,öz kardeşim hamileyken bile neden benim olmuyor diye saatlerce ağladığımı...yolda gördüğüm her hamileye dolu dolu gözlerle baktığımı...bebek yok mu diye soranları boğmak isteyişimi...adaklarımı...dualarımı...allah bize meleklerimizi sağlıkla nasip etsin.
canım seni okadar iyi anlıyorumki bende aynı durumdayım 2 sene oldu korunmayalı hala yok meleğim benimde abim benden 1 sene sonra evlendi ve evliliklerinin 2. ayında hamile oldugunu öğrendim sevinemedim hep agladim simdi yengemin karnının büyüdüğünü gördükçe sinir olyorum bu ay geçikti benim ama zannetmiyorum kesin yine hamile değilim zaten bende şans olsa...............................................
selam arkadaşlar bugün hastaydım doktor akciğer filmi istedi öncesinde de idrarda gelelik bakıldı adetime 4 gün var hamiş deilmişimm
inşallahh önümüzdeki bir kaç günde gelmez de hemen kan testi yaparsın :)kızlar bugun adet günüm ve bu ay belkı psıkolojık belkı gercek çok belirti hissettim bacaklarım sızlıo 15 gündür arada yumurtalıklarıma sancı gırıyo dedım ya belkıde kendı kendıme yaptıgım psıkolojık bısey suanda hasta olmamak ıcın beklıormbıde hıc olmazdı bugun akıntım war sabahtan berı yardımcı olursanız sewınırm
kızlar...
ben bugün malesef regl oldum...beklenmeyen 21 aralık olarak hesaplamıştım sat 16 kasımdı.zaten iyice dengesizleşti regllerim.ya 40-45 gün bekler yada 20 günde paaaat diye gelir.beni listeden kaldırabilirsiniz...kısmetse ocak olur inşallh...
kızlar...
ben bugün malesef regl oldum...beklenmeyen 21 aralık olarak hesaplamıştım sat 16 kasımdı.zaten iyice dengesizleşti regllerim.ya 40-45 gün bekler yada 20 günde paaaat diye gelir.beni listeden kaldırabilirsiniz...kısmetse ocak olur inşallh...
hayırlısı böyleymiş canım üzülme ocak ayına inşallah
Üzülme be canımben de kırmızı kart kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?