Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle tatlım bizde saygı icabı kayınpederın yanında kocaya yaklaşılmazz öle bı anlayıs varr
yolda yururken el eleyız babasını gorunce bırakıyo hemen okadar dusun yani
ya tabiki bizde sırnaşmayız öyle,öpme filanda kesinlikle olmaz,onların yanında ,yanyana otururuz,yürürken el ele tutuşuruz,onda ne var yanii,,,aşkım derim sadece diğer süslü kelimeleri kullanamam,okadar yaniii
kızlar nabersınız
Hastanedeyım telefondan gırıyorum burada bıle aklım sıxde goruyosunuz dımı
iyiyiz canýmm biz,,,çok zor okunuyor msjýn,,,
sen nasýlsýnn,,,k.validen nasýl,,,
anaaaa yok artık yaa,,,inanmıyorum gülşahçım,diğer eltilerinde mi öyleler
aynennn..biz de öyle çok sırnaşamayız ama yanana da otururz yani kocam ayolya tabiki bizde sırnaşmayız öyle,öpme filanda kesinlikle olmaz,onların yanında ,yanyana otururuz,yürürken el ele tutuşuruz,onda ne var yanii,,,aşkım derim sadece diğer süslü kelimeleri kullanamam,okadar yaniii
kuzum hoşgeldin..geçmiş olsun tekrar ya :26: düzelir inş.kızlar nabersınız
Hastanedeyım telefondan gırıyorum burada bıle aklım sıxde goruyosunuz dımı
hu huuuuu :)))
özledim sizi kızlar!dün bir çat kapı durumu daha oldu,arkadaşlar geldiler,sonra da onlar gidince
sızıp kalmışım.geçmişi de okuyamadım yeni bir haber var mı?şimdi yine vaktim kısıtlı gerçi
huuuuuu duyun beniiii
görünmez oldum
benim dr randevum yarına ertelendi,akşam 18.30,yeni yıla klinikte girmeyi hiç düşünmemiştimeve gelince sonuçtan haberdar ederim.benim için dua edin olur mu?
bu arada neden kimse beni görmüyorrrrr
sağ ol canım benimmmm! evet az önce fark ettim ebrucuğuuummm dönmüş:)))
hatta iki de hamilemiz var ne mutlu,sedoşumu da papatyamı da tebrik ederim:)
sen nasılsın bu arada?ayyy ben bu topiğe bağımlı olmuşum haaa