hadi yaa yumurtlama günlerindesin değilmi sen gilşahçımm,,,neyse canım hayırlısı,şartlandırınca kendimizi olmuyoo,,,bir engel çıkıyo işte...
keyifleri bilir ama işte sonra da bebek bebek deyip duruyolar
evet canım 3 ocağa kadar vaktim varr şimdi kalkınca sırnaşıcakk ama geçtiiiii canım kusura bakmasınbu erkek mılletı hep böle azcık ustlerıne düş burunları kalkıyo hemen ama görür ooo ay cok mu kötüyüm ne
inşallah topiğimiz eski haline dönüyooo:118:
darısı hepinizin başına biz 1.5 aydır deniyoruz kafayı yicektim burda çok daha uzun süredir deniyenler allah biran önce herkese çift çizgiyi gösterir işallah
hadi yaa yumurtlama günlerindesin değilmi sen gilşahçımm,,,neyse canım hayırlısı,şartlandırınca kendimizi olmuyoo,,,bir engel çıkıyo işte...
keyifleri bilir ama işte sonra da bebek bebek deyip duruyolar
evet canım 3 ocağa kadar vaktim varr şimdi kalkınca sırnaşıcakk ama geçtiiiii canım kusura bakmasınbu erkek mılletı hep böle azcık ustlerıne düş burunları kalkıyo hemen ama görür ooo ay cok mu kötüyüm ne
inşallah topiğimiz eski haline dönüyooo:118:
ooo iyi ya 3 ocağa kadar değerlendirirsiniz yaa,,,bende sanım son günler filan,,
ama uykusuz kız kocann değilmi,gece yoktu ya ,dnlensin azıcık ,gün bitmedi daha,,,
kayınbaban gelmez inşlhhh çat kapııııı
amin canım hepimize inşlhhh,,,,bbenimde bu 3. olacak,ama diğerlerini saymasam da olur,,,çünkü yumurtlmaa günlerimde çalışamamıştım,,,genel anlamda pek çalışamamıştımm
belki olur diye düşünmüştümmm,,,bakalım çalıştığımız halde olacak mı,,,
ooo iyi ya 3 ocağa kadar değerlendirirsiniz yaa,,,bende sanım son günler filan,,
ama uykusuz kız kocann değilmi,gece yoktu ya ,dnlensin azıcık ,gün bitmedi daha,,,
kayınbaban gelmez inşlhhh çat kapııııı
evet gece yoktu kıyamam ayakta uyuyodu zaten bişey demedim oyuzdekız zaten ondan korkuyorummm biz kolay kolay başbaşa kalamyız gunduzz kaldığımız zamanda hep tedırgınlık valla:96::96:
aklıma gelmişken buraya yazayım bari belki moral olur, benim ablamın daha 14-15 yaşlarındayken yurtalığından biri alınmıştı çok korkmuştuk ya bebişi olmazsa diye ama şimdi 12 yaşında bir kızı 4 yaşındada bir oğlu var hatta kızı doğum kontrol hapı kullanmasına rağman oldu hamileliğini bile baya geç öğrenmişti
diycem şu ki burdaki birçok kişi çok daha sağlıklı durumda allah herkese vercek ama zaman gerekiyo sadece bizi sabrımızla sınıyo
amin canım hepimize inşlhhh,,,,bbenimde bu 3. olacak,ama diğerlerini saymasam da olur,,,çünkü yumurtlmaa günlerimde çalışamamıştım,,,genel anlamda pek çalışamamıştımm
belki olur diye düşünmüştümmm,,,bakalım çalıştığımız halde olacak mı,,,
evet gece yoktu kıyamam ayakta uyuyodu zaten bişey demedim oyuzdekız zaten ondan korkuyorummm biz kolay kolay başbaşa kalamyız gunduzz kaldığımız zamanda hep tedırgınlık valla:96::96:
kapıya evde yokuz diye bir yazı yazınnn,,,kapıyı açmayın,,,anlar evde olmadığınızı,,,anahtarı var filan deme sakınnn:44:
:118::127: ayy şu ikoncanlara bayılıyorummmm,,çok tatlılarrr
kapıya evde yokuz diye bir yazı yazınnn,,,kapıyı açmayın,,,anlar evde olmadığınızı,,,anahtarı var filan deme sakınnn:44:
yok canım okadarda değill :26: okadarına musade etmemneyse canım benım danammm evde gece artıkkk bitti gece vardıyası
Aaayyy gerı geldım..klavye ölmus anacım yenısını aldrayım..ısıme de engel tabı yazamıorum :81::81:
hoş geldinnnnn:79: Sen yaz tatlım hertürlü anlarız biz senii
Aaayyy gerı geldım..klavye ölmus anacım yenısını aldrayım..ısıme de engel tabı yazamıorum :81::81:
allahtan biz burda daha yeniyiz ve gelenimiz gidenimiz pek olmadı o anlarda
ama yazın kayınvalidemlerde kaldık berbat bi durumdu eşim sırnaşıyo bn yok olmaz diyom
sen su kayınpederını bıze havale et en ıyısıanahhtarı yok dımı hakkatenn
yok canım okadarda değill :26: okadarına musade etmemneyse canım benım danammm evde gece artıkkk bitti gece vardıyası
ha iyi ozaman,,,bunlar yeni evli,rahatsız etmeyelim diye hiç düşünmüyolar,,,aslında onların yannda banyo yapıp utandırmak lazımm,,,ama onuda yapmak için çok arsız bir gelin olmak lazımmm
ha iyi ozaman,,,bunlar yeni evli,rahatsız etmeyelim diye hiç düşünmüyolar,,,aslında onların yannda banyo yapıp utandırmak lazımm,,,ama onuda yapmak için çok arsız bir gelin olmak lazımmm
kız yanyana bile oturamıyoruzzz
kız yanyana bile oturamıyoruzzz
anaaaa yok artık yaa,,,inanmıyorum gülşahçım,diğer eltilerinde mi öyleler
anaaaa yok artık yaa,,,inanmıyorum gülşahçım,diğer eltilerinde mi öyleler
öyle tatlım bizde saygı icabı kayınpederın yanında kocaya yaklaşılmazz öle bı anlayıs varr
yolda yururken el eleyız babasını gorunce bırakıyo hemen okadar dusun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?