Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bankaya kaçıyorum öğleden sonra görüşürüz
ya ben bütün imkanlarımı zorlayıp sohbete geliyorum bu seferde teker teker gittiniz kimse kalmadı yaaaa
ben varım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ohh bee hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın? öğlen gelse de yemek yesem. çoook acıktım yine :):18::18:
iyiyim canım bende... dersteyim bende çok acıktım valla yaa
Sen de izmirli miydin? attım mı yoksa?
evet canım attın ben adana
evet atmışım gerçekten. nasıl hava Adana'da da yağmur var mı? burda heryerden su çıkıyor.
burası güzel genelde olduğu gibi... günlük güneşlik... ama bugünden sonra yağmıur geliyomuş sanırım
Heaven 2'de doktor randevum var. çok heyecanlıyım.
yaa hadi hayırlısı bakalım kesiyi görebilecek misin??
Ben keseyi görmeyi bırak , abartarak kalp atışını da duymayı umuyorum. umut işte. napıyım.
ayy inşallah yaaa.. darısıda benim başıma inşallah çok heyecanlı bişey gerçekten.. düşüncesi bile heyecanlandırdı beni.. allah olmayan herkese nasip etsin
Amin Allah kimsenin umudunu kırmasın, kucagini bos birakmasin.
inşallah bu ay tutturabiliriz... bugün yumurtlama dönemine girdim... gün aşırı çalışcazz. geçen ay bazı sorunlardan olmamıştı pek çalışma bu ay inşallah olur dua et nolur tutsun şubat tatilinde kayınvalidemlere gitcez hamile hamile gitmek istiyorum
canım öyle şartlandırma kendini. Ama inşallah tutar. alsaydın sen de keşke ovulasyon testi. ben onunla hamile kaldım. meğer ben biraz erkenden haber veriyomuşum eşime yumurtluyorum diye. teste gore 2 gun falan daha geç çatladı yumurtam benim bildigimden. ben akıntım olunca tamam diyodum kesin tuttururuz. meğer akıntıdan 3-4 gun sonra çatlıyomuş benim yumurt.