- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Benim eltide sen yaşlarında o daha bi şeytanmasum sabi mi? ata 88li onun alacagı kız 90-92li olur..şeytan ayol yeni nesil
bu sabah yok hakkaten..değeri güzel çıktı dün.çarşamba dr'a gidicez diyodu doktordadırlar bebişi görüyolardır
Ben geldiiiiiim, proje çiziyodum, toparlayayım dedim de ondan giremedim. henüz gitmedim doktora, saat 2'ye almak zorunda kaldım randevumuuu. zaman geçmek bilmiyor yine. Esra, Sibel nasılsınız, Ebru sen nasılsın?
haha yapayım..ay beni tanısan var ya o eltilerin beni bi lokmada ham yaparBenim eltide sen yaşlarında o daha bi şeytan
Yazık sen ona ablalık yapp
Bu arada eltimin kızı da tabir-i caizse bana tapıyorSinir oluyordur herhalde
Ben geldiiiiiim, proje çiziyodum, toparlayayım dedim de ondan giremedim. henüz gitmedim doktora, saat 2'ye almak zorunda kaldım randevumuuu. zaman geçmek bilmiyor yine. Esra, Sibel nasılsınız, Ebru sen nasılsın?
Yorgunum canım iyiyim ama çok şükür
İnşallah ikizdir cess yaa tabi sen de istiyorsan
İçime öyle doğmuştu ilk sen hamileyim yazdığında hislerimde yanılmayayım bari
haha yapayım..ay beni tanısan var ya o eltilerin beni bi lokmada ham yapar
hoşgeldiiiiiiiin...iyi anne lafının üstüne gelirmişbiz iyiyiz.. sen nasılsın ?kuzucuk nasıl ?
ikiz olmasını iserim tabi valla ha da degerim o kadar de yuksek degil bence. ya ben bugun kalp atisini da duymak istiyorum ama abartiyorum galiba belki duyamam. ayyyy cok heyecanlı..
Ben iyiyim, dunku degerim baya moral oldu yoksa turşu gibiydim merak ediyodum. kuzucuk da iyidir heralde, uyuyodur zaar :) dua edin de bebegimi gorerek gireyim yilbasinaaaa
ikiz olmasını iserim tabi valla ha da degerim o kadar de yuksek degil bence. ya ben bugun kalp atisini da duymak istiyorum ama abartiyorum galiba belki duyamam. ayyyy cok heyecanlı..
Ben iyiyim, dunku degerim baya moral oldu yoksa turşu gibiydim merak ediyodum. kuzucuk da iyidir heralde, uyuyodur zaar :) dua edin de bebegimi gorerek gireyim yilbasinaaaa
İnşallahhhhhhh
Değerin kaç çıktı canım okuyamadım geçmişi
Bence ikiz
Maşallah maşallahhhhhhhh
İkiz olursa da tekiz olursa da kabulum valla. Allah saglikla dogmasini nasip eder, sizlere de birer tane verir inşallah.
amiiiiiin...
kızlar ya konuyla alakasız ama halk bankasının öğle tatili 12de mi 12,30da mı başlıo bilen varmı?
selam kızlar... dersteyim çocukları deneme sınavı yapıyorumdasize bir bakayım dedim
selam kızlar... dersteyim çocukları deneme sınavı yapıyorumdasize bir bakayım dedim
Hoşgeldinnnnnnn
bağımlılık yaptık birbirimize iyi mi
esracım sen 10 gün falan giremicem demişsin dün söyledi kızlar.. bi sorun yok dimi??? geçmişi tam okuyamadımda
ewet canım kayınvalidem ameliyat oldu
Hatta şimdi çıkıyorum tekrar
Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?