eeee saymazlar tabiki canım sanki napıyosunki onlara göre kocaman bir hiçbirşey:95:
bu alkışlar senin kocişine gelsin benden canım aferin ya ona sonuçta seni ezdirmiyorsa kimse birşey diyemez zaten....benim kocişimde yeri gelirse ezdirmez beni canım peki görümcen ne diyo eşin öyle deyince kesin sinirden ölüyordur
ben nişanlıyken çok çektim.sevgiliyken ölüyorlardı yoluma,ki ben de onları severim cidden.nişanlandığım gün kayınvalidem oğluna tapmaya başladıalışverişe gidiyorduk düğün için,oğlumu peşine takıp gitme,kendin hallet demeler falan ne zaman ki üstüme 2 gelin daha aldıııııııııııııııı o zaman seda çok iyi,dobra kız,yaptığı yenir,vs oldu
ben nişanlıyken çok çektim.sevgiliyken ölüyorlardı yoluma,ki ben de onları severim cidden.nişanlandığım gün kayınvalidem oğluna tapmaya başladıalışverişe gidiyorduk düğün için,oğlumu peşine takıp gitme,kendin hallet demeler falan ne zaman ki üstüme 2 gelin daha aldıııııııııııııııı o zaman seda çok iyi,dobra kız,yaptığı yenir,vs oldu
yaşasın ki kocalarımız bizi ezdirmiyoo,,,benimkide öyle valla,,,ona burdan çok teşekkkür ediyorumm
sanki burayı okuyomuştaa
valla benim kocam da ezdirmez ama çok yumuşakbaşlı ya:)) haklısın aşkım,evet aşkımonun huyu bu aşkım diye diye yatıştırır bir de beni
ah canım bende çok dobracı biriyim(eeee burçlarımızda aynı biliyosunaynen öyle canım,ilk yıl çok iyiydi
ikinci yıl aramız limoni oldu
aman napiim ,kendi istedi
ayrıca haksızlığa gelemiyorum napimmm
çenem durmaz,o anda söylerim,huyum kurusunn
ohhhh beter olsunnnnnaynen oyle tatlımmm tıpışş tıpışş kalkıp çayını alıyooo
ben tek gelinim
acaba benimde eltim olsaydı benim değerimi daha iyi anlarmıydı acaba
oğlan anaları öyle nedense.bizim taraf da aman damat canım damateee sedacığım kötüyü görünce zaten iyinin kıymeti anlaşılır derler ya seninkide o hesap olmuşbuarada bu annelere ne oluyorsa sanki oğullarını yiyoruz buarada bizimde annelerimiz bizimde üzerimize düşsün ozaman dimi ama tek evlat onlar değiller bizde evladız
ee bir eltiye bakardı valla kıyas yapar anlardı.ben gerçi eltilerimin birini çok severim,fesatlık bilmez,iyidir.ama en kıymetli oğulu o kaptıben tek gelinim
acaba benimde eltim olsaydı benim değerimi daha iyi anlarmıydı acaba
ah canım bende çok dobracı biriyim(eeee burçlarımızda aynı biliyosun)babam derki bana kızım her doğru her yerde söylenmez haklıysan bile haksız duruma düşebilirsin diye ama elimde değil o doğruyu olduğu yerde derim bende
ohhhh beter olsunnnnn
canım şuan için bende tekim eşim büyük birde kardeşi var eltimde ne zaman olursa artıkaman herkes ayrı bir alem değerini bilecek olan zaten bilir eltiye ne gerek boşver ya salla gitsin şekerim
iyi geceler kızlar,
geldim geçmişi okumadan bi slm vereyim dedim.
Nasılsınız,keyifler yerinde mi,yeni gelişmeler var mı?
yok,bu ortamda onlar yokken ben dırdır yapıncaaaaooo seninki de onları yatıştıracağına seni yatıştırıyormuşş ama,,,
gece gece amma dedıkodu yaptıkk yaaaiyi geldi ama puff kımseye bısey anlatamıyorum valla şişmiştimmm ohhhh:118:
yok,bu ortamda onlar yokken ben dırdır yapıncaaaaonlara da ben eş aldım, hizmetçi tutmadım falan der de ne faydaaaa
iyidir canım sen nasılsın?gelişme olarak ebru arkadaşımız biraz uğramayacakmış çok üzüldük bu duruma bende kayınvalidemler geliyor biraz yokum başkada herşey aynı galiba:26:iyi geceler kızlar,
oğlan anaları öyle nedense.bizim taraf da aman damat canım damatdamada iyi olalım,kıza iyi baksın
aaa aynen canım bizimkilerde de ben haklı olsam bile yok anacığım damatları haklı öylede severler damatlarını diğer kuzenlerim içinde geçerlidir bu yani bizde sülalecek damatlar tutulur...annem derki kızım sen nasıl olsa kızımsın asıl damada iyi davranmak gerek der
hoşgeldin topik başımııızzzziyi geceler kızlar,
süpper oldu yaa,,,biraz rahatladım mı ne sankii
yok,bu ortamda onlar yokken ben dırdır yapıncaaaaonlara da ben eş aldım, hizmetçi tutmadım falan der de ne faydaaaa
anladım bebişimm,,,olsun enişte seni hiç desteklemese belki daha beter olur,,,o bile yeter sana
hoşgeldin bebişimm,,,biz iyiyiz,seni sormalııı
başka havadis yok,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?