- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
aman sanki sen yapınca iyi olmayacak boşver canım yaaaaaaay sinirlendim şimdikkkkk
aynen canım
ona göre kendi kızları herşeyi güzel yapıyorr,,,varsada yoksada kızlarıı,,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman sanki sen yapınca iyi olmayacak boşver canım yaaaaaaay sinirlendim şimdikkkkk
aynen canım
tamamda canım ya daha yeni evlisin bir yıl bile olmamış aceleleri neymiş ki hey Allahım ya heyyyyyyhee hatırladım kız şu sen iş yaparken koca poposunu devirip yatan senin kayınbabaydı dimi?:88:
evet canımm cok yakınlar,,
tamamda canım ya daha yeni evlisin bir yıl bile olmamış aceleleri neymiş ki hey Allahım ya heyyyyyyhee hatırladım kız şu sen iş yaparken koca poposunu devirip yatan senin kayınbabaydı dimi?:88:
evet canımm cok yakınlar,,
ooo zor bir durum canım ya keşke fazla yakın olmasaymışınız Allahtan ben iyiki gurbetteyim çok şükür Mevlam sana
aman boşver canım ya iyikide benim görümcem yokkkkkk olsada çokta tındı yani böyleleri birde kızlarını öve öve bitiremezler onlardan iyisi yoktur ozaman gelsinde kızı dolasın işlerine dimi ama yaniona göre kendi kızları herşeyi güzel yapıyorr,,,varsada yoksada kızlarıı,,,1:
aynen tatlımmmmmmm, onlara göre cok normallll bi durumm eltılerımde zamanında cok cekmıs sıra bende galiba
en basitindennn
geçen görümcem hem anlatıp hem gülüyo cok komıkmıs gıbıı
bi aksam iş cıkısı abılerının pesıne takılıp evlerıne gıtmısler saat gece 12 zavallı eltımm kocası geldı dıye kapıyo acıyokı ustunde gecelık kırmızı ruj falan evlılık yıl donumuymus hazırlanmıs kocasına
nasıl komık bıseymıs gıbı anlatıyolar sınır oldummm
allahtan onlar yok sımdı
aman boşver canım ya iyikide benim görümcem yokkkkkk olsada çokta tındı yani böyleleri birde kızlarını öve öve bitiremezler onlardan iyisi yoktur ozaman gelsinde kızı dolasın işlerine dimi ama yani
canım sende başta okadar yumuşak davranma yani meydan verme onlara saygı çerçevesi içerisinde yavaş yavaş yap yapacağını ya:88:
aman boşver canım ya iyikide benim görümcem yokkkkkk olsada çokta tındı yani böyleleri birde kızlarını öve öve bitiremezler onlardan iyisi yoktur ozaman gelsinde kızı dolasın işlerine dimi ama yani
canım sende başta okadar yumuşak davranma yani meydan verme onlara saygı çerçevesi içerisinde yavaş yavaş yap yapacağını ya:88:
eee napim canım sinirden öle yazdım napayım heheinanmıyorum zehracım sana,,,
aynen öyle canım birde nerde çokluk orda b...luk demişler sonradan cılkı çıkıyor bazı şeylerinbende iyikide uzağım yaa,,,yoksa ne kadar yakınlık o kadar samimiyet,ve sonrasında soğuklukk
en basitindennn
geçen görümcem hem anlatıp hem gülüyo cok komıkmıs gıbıı
bi aksam iş cıkısı abılerının pesıne takılıp evlerıne gıtmısler saat gece 12 zavallı eltımm kocası geldı dıye kapıyo acıyokı ustunde gecelık kırmızı ruj falan evlılık yıl donumuymus hazırlanmıs kocasına
nasıl komık bıseymıs gıbı anlatıyolar sınır oldummm
allahtan onlar yok sımdı
ayyy sorma,en başta ağlıyordum hep:))) ya şöyle düşün,kayıpeder çayından son yudumu alır almaz kayınvalide bana bakıp gözlerini devirerek bardağı işaret ediyor:))misafir geliyor,kapıyı işaret ediyor ayakkabıları çevir diye.bir gün patlamıştım ben ne yapmam geretiğini biliyorum diye,bilsem de o büyükmüş uyarırmışilk başta acayibine gitmiştir kesin canım yabenim annemde arada yapardı bana ama ben küçükken büyüyünce asla yapmadı aslında alışkanlık haline getirmemek lazım olur olmadık her yerde de olmazki canım
ayyyyneeeen! bende de var o dert! geçi seninki daha zor,kadın olsa neyse,bir de erkek ne işin var be adam gelinini yanında!valla yakında olsa bısey farketmıyoo hatta daha kötüüü benım en şikayetçi oldugum şeyy aniii habersiz gelmelri onun dısında bı sorunum yokkk razıyım hızmete
benim kaynanamda yazın onlara gittiğimizde ,bana yemek ve bulaşık yıkatmaz
ama götür getir işlerinde kullanır benii
bizimki pek titiz
herşeyini kendi yapıyorr
ama aramız limoniii
buarada eşimden leptopu zar zor aldım
kimse bir yere gitmesin lütfen
bir iki yazışalım bariii
eee napim canım sinirden öle yazdım napayım hehe
aynen öyle canım birde nerde çokluk orda b...luk demişler sonradan cılkı çıkıyor bazı şeylerin
ay inanamıyorum ya kız ben sana diyeyim onlar özellikle gitmişlerdir ayrıca o cadaloz görümcen gülsün bakalım eder bulur yanına kalmaz kendi neler çekecek bakalımbuarada bekarmıydı görümcen?
ayyy sorma,en başta ağlıyordum hep:))) ya şöyle düşün,kayıpeder çayından son yudumu alır almaz kayınvalide bana bakıp gözlerini devirerek bardağı işaret ediyor:))misafir geliyor,kapıyı işaret ediyor ayakkabıları çevir diye.bir gün patlamıştım ben ne yapmam geretiğini biliyorum diye,bilsem de o büyükmüş uyarırmış
ayyyyneeeen! bende de var o dert! geçi seninki daha zor,kadın olsa neyse,bir de erkek ne işin var be adam gelinini yanında!
ayyy keşke benimki de kendi yapsaçok da tınnnn
ya bende severim ama gelinsekte köle değiliz heralde canım aaaaaaaayrıca ne kadar ayıp ya nişanlı evine öyle dan diye gidilir mi bir tlf filan açılmadan:83:canım valla hızmette falan degılı gene soyluyorum cok severım hıcbı kotuluklerını gormedımm bı sozlerını falan kayınvalıdem ozelllıkle cok ıyı ama ıste tek bu var çat kapı sadece bana oyle degıller aile alıskanlıgı herhalde nişanlıykende bı bakardım toplanmıs gelıyolar napcamızı sasırırdık
eee canım sen el kızısın ama o kızları heralde ona değilde sana diyecekler hıhayy ben yazın onlarda kalırken annemlerle telefonla konuşuyorum laf ediyolar çok konuşuyorum diye,ama kendi kızı saatlerce birileriyle konuşuyor ,farkındalar ama ona bişey diyen yok,,,bende dayanamayıp gerçekleri söylediğimde bu gelin çok konuşuyo oluyoo
anaaaammmm dertliyiimmm
yok canım evlı eskı bı olay zatennn oyle anlatıp guluyolardı benım ıcıme oturdu valla yazık dedımmm
evlı canım hepsi çekti zatennnnnn hemde cokkkkkk
kız bakma sen ,kayınvalidemler yazın yaylada kalıyorr,,,yaylada götür getir işleri zulum resmenn,ama onu işten sayan yokk maaleseff
ama rabbime şükürler olsun benım kocammm ezdırmez beniiii kesınlıkle çayları bıter beklerkı gorumcem ben doldurayım benımkı atlar hemen abla cayınıda kendın doldur bu kız hangı bırınıze yetıssın der canım kıyamam çat kapı meselesınden oda rahatsız oluyo bazen ama yapacak bısey yok gelmeyın dıyemezsınn sonuctaaa olsun ben kocam ıcın razıyımm sırf onu kırmamak ıcın hıc sesımı cıkarmıyorum zatenn