- 14 Mayıs 2010
- 263
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile olan arkadaşları gönülden tebrik ederim.darısıda bizlere olsun inşallah.bu arada hamıle kalan arkadaşlarda puko hasatalığı olupta hamıle kalan varmı arkadaşlar((((((((((
Kimse Yok muuuuu, Kızlar kan testimi verdim yine bakalım bugun kaç çıkacak. yarın da randevumm varrrrrrrrrr.
selammmmmm
oo hadi bakalım
ben varım canım, sana önerim pco için kadın doğumcunun yanında bir de endokrinoloji uzmanına görünmen.onlar hormonları herkesten iyi tanıyor çünkü.allah sana da tez zamanda versin gönlünün istediğini.hamile olan arkadaşları gönülden tebrik ederim.darısıda bizlere olsun inşallah.bu arada hamıle kalan arkadaşlarda puko hasatalığı olupta hamıle kalan varmı arkadaşlar((((((((((
cess çıkar çıkmaz haber ver canım,hadi bakalım üçer beşer artmıştır inşallah!Kimse Yok muuuuu, Kızlar kan testimi verdim yine bakalım bugun kaç çıkacak. yarın da randevumm varrrrrrrrrr.
selammmmmm nerdesin sen?ya da herkes nerde?topikte tek ben varım
oo hadi bakalım
benim bugün reglimin 2. günü hala olmadım bakalım
tatil misinnnnnn! süper!merhaba kızlar ben geldim.. uzun zamandır gelemiyordum sohbete.. bugün burdayım.. dersim yok tatilim oh bee
test yaptın mı?benim bugün reglimin 2. günü hala olmadım bakalım
tatil misinnnnnn! süper!
evet canım ya çok şükür bugün boş günüm öyle iyi geliyoki haftaiçi birgün süperrr gerçekten
hanımlar günaydııııın...bişey sorcam size 5 gün kaldı adetime,test yapsam cıkar mı hee nedersiniz??birazdan getirir eşim,bekleyemıyorum yaa( ama cıkmazsa da hayal kırıklığı yaşamak istemıyorum..var mı fikri olan??
tatil misinnnnnn! süper!
evet canım ya çok şükür bugün boş günüm öyle iyi geliyoki haftaiçi birgün süperrr gerçekten
tadını çıkar. ben de boşum şimdilik.öğretmenler odasında tek başımayım!
tadını çıkar. ben de boşum şimdilik.öğretmenler odasında tek başımayım!
nasıl gidiyor canım hamilelik bi sorunun yoktur umarım leke geliyomu hala
nasıl gidiyor canım hamilelik bi sorunun yoktur umarım leke geliyomu hala
çok nadir. tüm gün ayakta durursam.suyu da artırdım şimdi,emzik gibi şişemle geziyorum,her ders 1 şişe su içiyorum ki kramplar azalsın,bebeğe oksijen gitsin.allaha emanet...inşallah her şey yolundadır.perşembe kontrolüm var.bulantılarım arttı,onu bile hayra yoruyorum hamilelik hormonlarım iş başında diyorum.rabbim acısın,korusun...inşallah sizler sorunsuzca yaşarsınız bu süreci.