arayı bozma kocişinle:80::79::80::79:iyi geceler
iyi sayılır.ben daha 3 günlükken öğürmelere başlamıştım kokoreç kokusuna. sabah falan bulantım yok da kokulara çok hassasım,eşim dün turşu yedi,ben kustumkötü koktu turşu bir de geçen gün arabadaki adam koktu bana,iki koltuk öteden.öğürüyorum her şeye.hele kokoreç kokusu öldürüyor beni.bel ağrım var,kasık krampları da.bebek orada olsun kusmaya razıyım.inşallah sizin gebelik sıkıntılarınız olmaz,mis gbi risksiz bir gebelik geçirirsiniz.
Allah hayırlısı versin tabi ama yinede gebelik olsun da hepssine razıyım.
Allah hayırlısı versin tabi ama yinede gebelik olsun da hepssine razıyım.
inşallah canım.belirti mi vr?reglin ne zamandı?[/QUOTE]aynen amin
asya sız ne zamandır beklıyosunuz bebısı
Bu üçücü ayımız. Ben her ay hamile kaldığımı zannedip sonunda hüsrana uğruyorum. Okuduğum her hamilelik belirtisi nerdeyse anında bende de oluyor. Nasıl başarıyorum bilmiyorum
he bırde bugun sabah beyaz akıntı gıbı bısey wardı
Benimde beyaz akıntım var. Belim ve kasıklarımda da ağrı. Artık hamileyimdir diye düşünmüyorum.Ayaklarımı üşüttüm herhalde.
zor ya Allah yardım etsın hepımıze bende hıc olmazdı yoksa umutlanmazdım
inşallah canım.belirti mi vr?reglin ne zamandı?
rabbim kimseyi eli boş koyup bekletmesin.ama umutsuzluk yok kızlar.ben 5 yıl bekledim.Bu üçücü ayımız. Ben her ay hamile kaldığımı zannedip sonunda hüsrana uğruyorum. Okuduğum her hamilelik belirtisi nerdeyse anında bende de oluyor. Nasıl başarıyorum bilmiyorum
kıyamam ya benımde 6 ay olacak senı cok ii anlıyorum
İnşallah hamilelik belirtisidir seninkiler. Dediğim gibi okuduğum herşeyi psikolojih olarak yaşadığım için kendimi boşuna umutlandırmak istemedim. Doktora gitmek için erken mi sizce? Ne dersiniz?
meyve soyuyordumsedaseeee gıttınmı?
kacında adet tarıhın?
insaAllah hamıleyızdır hepımız ne deyım:)saol sedase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?