- 14 Temmuz 2008
- 2.532
- 0
emredersiniz kaptann
estağfurullah..sadece iyi düşün ki iyi olsun demek istedim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emredersiniz kaptann
hiç belli olmaz şekerim.seda da anlattı ya misafirliktelerdi onlar da kaçırdım diye üzülüyomuş ama bak şimdi sen her fırsatta bumbumbum :78::78:
inşallah canım hayırlısı artık yapıcak bısey yokk alıştım zaten bu anii baskınlara yakın oturmakta ne zormuşş ya
inşallah canım birlikte veririz mutlu haberi ama ben çok umutsuzum.son 3 ayda hep umut doluydum hatta bi ara psikolojik bi sürü belirti yaşadım ama sonuç sıfırdı yani...
biz seninle kolkola girip beraber delirelim bi türkü gecesi yapalım en iyisi deliliğe vurmak valla şekerim
inşallah canım hayırlısı artık yapıcak bısey yokk alıştım zaten bu anii baskınlara yakın oturmakta ne zormuşş ya
aynen canim simdiye kadar bende hep umutluydum üstüne bide birsürü belirti v.s.
ama en güzeli valla dedigin gibi yapalim.. vur patlasin cal oynasinnnntaytiri taytiri taytiri tayyyy.....hoooppaaaaa yuuuhhuuuu yeaaahh oh my goood ......
estağfurullah..sadece iyi düşün ki iyi olsun demek istedim..
ehehe..biz de yakınız ama kayınvalidem çalışıo Allahtan..e ben de evde deilim.tam isabet yani
gerçi severim çok iyidir ama olsun..fazla muhabbet tez ayrılık olayı
huuuuu çatlaklar:)) benden sonraki türküleri okudum daalemsiniz be ya!
biraz hüzünlü de olsa severim:
"odam kireçtir benim
yüzüm güleçtir benim
soyun da gir koynuma
terim ilaçtır benim"
huuuuu çatlaklar:)) benden sonraki türküleri okudum daalemsiniz be ya!
biraz hüzünlü de olsa severim:
"odam kireçtir benim
yüzüm güleçtir benim
soyun da gir koynuma
terim ilaçtır benim"
slm tekrardan ben geldimmm...
turlik canim bi baska topicte seninle ayni dertte olan birisi vardi ona verilen cevapsa hamilelik belirtisiydi..... yoksa bende tam olarak ne oldugunu bilmiyorum insallah mantar degildir
bu konuda ben şanslıyım valla aynı şehirde yaşamadığımız için zırt pırt gelemiyo hiç kimse...ne komşu var ne gelen giden böyle çok mutluyum
ahanda men deldimm,,,
ahanda men deldimm,,,
ben hamile olduğumu o pütür pütür akıntıdan bilmiştim,ilki de o şekildeydi.kötü koku yok,kaşıntı yok,sadece pütürlü.beyaz ama zaman zaman saydam.ben de iğrencimdr kontrol etti zaten hamileyim diye mantar yok dedi.