Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boş atışlarla geçti aylarım
hani benim yumurtalrım
çatlamadımı yoldamı kaldı
bu ay oclak nur topu gibi bir yumurcağım...bu da benden uydur uydur söyle tarzında
selam kızlar umarım iyidir herkes. bu aralar işlerim var çok sık giremiyorum nete...
duamı bitirdim ebrucum okudu diye yazabilirsin.. allah kabul eder inşallah
mrhaba arkadaşlar.benim hamile olup olmadığımı merak ediyorduk arkadaşlarla,konuşuyorduk burda.arkadaşları göremedim.ama gelirse görürler diye yazıyorum.mrk edeler de vardır belki geçmişi okuyup.Ne yazıkki olmadı.bugün adet oldum.hayırlısı diyelim.biraz üzgünüm aslında.ama ben artık bıraktım oluruna.doktora da gitmicem artık.herkeze kocaman öpücükler.allahın bir bildiği vardır herhalde.
sağlık olsun canım..boşver sal çayıra gitsin öyle yapınca hamile kalan kalana ben de öyle yapıcam
turlik türkülerinin hastası,yolların ustasıyım
selam şekerim
sanırım muhteşem türkülerimi okudun geçmişte
selam kızlar..iyi akşamlarrrr
canım ya bişey sormak istiyorum.benim 2 gündür beyaz kum gibi akıntım var...sence bunun sebebi ne olabilir...moralim bozuldu valla wc ye gidesim gelmiyo o acayip şeyleri görmemek için
1-yumurtlama dönemindeysen belki yumurtluyosundur...herkesinkinin kıvamı bir değil sonuçta:44:
2-üşütmüş olabilirsin:26:
3-mantar geçiriyo olablirsin çünkü benim de bitmek bilmeyen bi akıntım vardı böyle pütürlü (çok iğrencim biliyorum)
selam kızlar nasılsınızzzz, gene boşboş yaaaa:26::26:
selam canım hoşgeldin...çalışmada herkes galiba:78:selam kızlar nasılsınızzzz, gene boşboş yaaaa:26::26:
eğer 3.şıksa benim durumum ben yandım yaaaa bütün çalışmalar boşa gitti.zaten evlendiğimden beri kurulamıyorum bu mantardan...
benim ki de aynen dediğin gibi pütürlü...ben bide geçen ay olmuştum böyle tam yumurtladım diyorum uzayan akıntım var paaaaaat peşinden pütürlü geliyo...yumurtaların kabuklarımı bunlar acaba
göndermeyin kocalarınızı bence daha şimdiden..1 sene fln geçsin hele..biz çekiyoruz stresini onlar bari çekmesin..
sedacım bebişin hayet sağlıklı,hep de öyle olcak inşallah..kötü şeyler düşünüp çocugun da moralini bozma ya aaaaaaaaa
selam canım hoşgeldin...çalışmada herkes galiba:78:
hoşbuldukk canımm, offffffffffffffff bizim bumbummmm yattı geneeeeeee biz cocuk mocukkk yapamayızzzzzzzzzz:84::84::84: