Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya benımkıde tutturdu bu ay gıdıcem doktora dıye belkı sorun bendedır dıyoo bende sacmalama falan dedım strese gırmesın dıye ama takmıs kafaya gıdıcek
slm tekrardan ben geldimmm...
turlik canim bi baska topicte seninle ayni dertte olan birisi vardi ona verilen cevapsa hamilelik belirtisiydi..... yoksa bende tam olarak ne oldugunu bilmiyorum insallah mantar degildir
gönderme tatlım bence.iyice kafayı takar..daha kaç ay olduki deneyişinizin yenisiniz siz de..
ebruşum ağzın bal yisssssssiiiin kanka...
hamilelik belirtisi heee...vay canına böyle bi belirti duymamıştım hiç...
ammmaaaaaaaan benim ki mantardır mantar tekrarlamıştır yine kör olası:84:
6 aydır falan korumuyorum ama su son ıkı aydır fena taktımmm, bende dıyorum ama ben boyle uzulunce dayanamıyo belkıde bende dıyo bende bı sorun yok belkıde zamanı degıl dıyorum bakalım ıkna edersem gondermıycem kıyamam ya bide bişey cıkarsa cok uzulurr
vakti gelmemiştir sıpanızın..üzülme olacak hepimizin birer birer İNŞALLAHHHH
inşallahh ama offf yaaa bi rahat bırakmıyolarkı yapalımmm tabıkı olmaz cocugumuzz icraaat yokkkk
aa böyle bişey de olabilir tabii..ben hamileliği kafamdan atmışım bu da ispatı ...dogru tatlım ya o da olabilir ..aaaay hadi inşallah
yoktur yoktur kafama sokmak istemiyorum ben bunları totem yaptım bu ay bebek düşünmeden bebek yapıcam...hem 6 aralık sat ne ara yumurtladım da tuttu...
yoktur yoktur olmaz daha
torun mu istiyo büyükler
aa böyle bişey de olabilir tabii..ben hamileliği kafamdan atmışım bu da ispatı ...dogru tatlım ya o da olabilir ..aaaay hadi inşallah
kızlar merhaba..
girmediğim site okumadığım topic kalmadı sanırım.. delirmek üzereyim help me please....
25inde regl olmam gerekiyordu hala olmadım hamileliğin tüm belirtileri var ama az önce test yaptım negatif çıktı hala regl olmadım.. sizce hamile deilmiyim yada test yanılıo olabilir mi? daha testte cıkması için erken falan deyin lütfen, biras olsun rahatlamak istiyorum :)
hadi insallahhhhh
gerci turlikle ikimizin adeti hemen hemen ayniii bide bakiyomussunuz ikimiz ayni anda hamileyiz diyiveriyomusuzz
hehehehe ben ve hamilelik aaaa ha ha ha ha gidiklada güleyim bari
ya ben iyice kafayi siyirdim heralde:111::111:
hadi insallahhhhh
gerci turlikle ikimizin adeti hemen hemen ayniii bide bakiyomussunuz ikimiz ayni anda hamileyiz diyiveriyomusuzz
yok canım ya o manada değilll bugun normalde bummm bumm olması lazımdı ama sagolsun kayınvalıdemmmın gelesi tuttu eşimde gececi bu hafta hıcc rahat yokkkkkk
hadi insallahhhhh
seni de sopalıcam haa at kafandan şu olumsuz düşünceyiiiii...