Evet evet yumrutlama zamanı ve pazar sabahı ımmmmmmmmmmm
Günaydın herkese
Ya kızlar ayıp gibi artık bunu da sorcam ama dayanamıyorum
Bum bumdan sonra geri geliyo hani meniO neredeyse tamamen çıktı hiç bu kadar çıkmamıştı acaba gitmemiş midir spermler
Ya bir de benim daha yumurtlama akıntısı tam başlayamadı.Başlaması gerekiyordu oysa
bugün bir sürü işim var ,,,[/QUOTE
Hayrola ne işi...
esraaaaaa gunaydıııııııın. konusamadik senle burdakilerden ogrendim iyiymişsin ama ne dedi doktor?
Ebru ben de okudum duamııııııı
Geçmişi okudun mu
Günaydın canım.Bir şeyin yok turp gibisin dedi.Epey de muayene etti memnun kaldım yani
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Evet evet yumrutlama zamanı ve pazar sabahı ımmmmmmmmmmm
Günaydın herkese
Ya kızlar ayıp gibi artık bunu da sorcam ama dayanamıyorum
Bum bumdan sonra geri geliyo hani meniO neredeyse tamamen çıktı hiç bu kadar çıkmamıştı acaba gitmemiş midir spermler
Ya bir de benim daha yumurtlama akıntısı tam başlayamadı.Başlaması gerekiyordu oysa
idrarin köpürmesi hamilelik belirtisi diye okumustum bi yerde
Ay o zaman ben onu da düşünce gücüyle yaptımKöpük köpüktü.Hayranım psikoljime
günaydın canımm,,,
gitmişte olabilir gitmemişte,,,ayaklarını yukarı diktin mii,,,1 tanecik yetiyomuş zatenn,,,kısmette varsa 1 tane senin yumurtanı döller,,,
acaba geç mi yumurtlayacaksınn,ondan gelmedi:26:
ya bende sabahin köründe uyanmak zorunda kaldim yaa kedim cok acikmis bi türlü uyutmadi bizii mecbur kalkip ona mamasini verdimde simdi rahatladi yalana yalana uyuya kaldi... ama beni uyandirdiiisimdi birazdan sabah kahvemide yaparim ohh miss gibi kendime gelirim:))))
Ay o zaman ben onu da düşünce gücüyle yaptımKöpük köpüktü.Hayranım psikoljime
Günaydın tatlım
Diktim dikmez olur muyum.Hem de ilk kez yarım saat diktimSonra sıkılıp ayağa kalkınca anam bir ne göreyim hepsi geri geliyor
Dün ovulasyon testi yaptım 2.çizgi çıktı ama 1.kadar koyu değildi.Bugün de yapıcam bakalım
okudum canim listeyede yazdimmm:))
bu arada hosgeldin canim nasilsiiinn
sen merak etme gitmistir onlar... ikincinin de birinci kadar koyu olması gerekiyor unutmaaaa
günaydın hanımlarrr
hehe... düsünce gücüyle ben neler yaptim bi bilsen
ya aslinda bana göre idrarin köpürmesi az su icmekten kaynaklaniyor... ne kadar cok su icersen okadar idrarin rengide su gibi oluyor...
Evet onu bekliyorum ben de ama dört tane kaldı inşallah yeter
sana da gnaydiiiiiiiiiin. iyi misin?
bende hala kahvaltımı yapmadım,eşim bugün çalışıyorr maalesefff,,,yalnız başıma da hiç iştahım olmuyoo,,,bazen unutuyorum bile,,,kedilerin hareketlerine bayılıyorum,var mı seninkininde ilginç hareketlerii,,,geçen face de bir kedi başka bir kedi ye masaj yapıyodu bittim yaaa
günaydın hanımlarrr
Hoşbulduk tatlım sağollllll iyiyim bomba gibiyim hu huuuuuuuuuuuuu
Eksik varsa ben okuyabilirim
Sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?