Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bende bu defa hepsinde dikemedim ayaklarımı,,,yoruluyorum napayım,sadece öylece uyudumm bazılarında,,,yıkamadımm,,,bakalım bu seferde olmazsa ovalusyon testi yapcam diğer aya,,,yada 1 ay ara verecemmm,,,,
gitmiştir inşlhh yaa,,,
bugün adet günüm kızlar ama bende adete daiir en ufak belirti bile yok.akıntım olmalıydı mesela.kasıklarıma sızı giriyor.ama ben birkaç gün önce tst yaptım çıkmadı.değilimdir heralde hamile.belki de adetim geçicek..offf.bilmiyorum ki.ne düşüneceğimi bilemedim.
ayyy bugün hava berbet istanbulda,gece bayaa yağmur yağmışş,,,insanın içini karamsarlaştırıyo bu hava yaa,,,
Bende pek dikemiyorum bugn yarım saat diktim ilk defa
Bence dikmesek daha iyi tutacak
Ama insanın içi rahat etmiyor
Bende pek dikemiyorum bugn yarım saat diktim ilk defa
Bence dikmesek daha iyi tutacak
Ama insanın içi rahat etmiyor
canım çok şükür iyiyimde bitürlü adetim bitmiyo 6.günüm hiç böyle olmazdı
ya hamilelerin duaları kabull olurmuşş cesss ve sedacımm dua edinn bizeeeeeee:109::109:
güzeller ben kaçıyorumm,,,çok açım çok,kahvaltımı yapayım,sonrada temizliğe ve diğer işlerime başlayayım,,,öpüyorum hepiniziiii,,,,
aaaaaaa ben onu unuttum yaaaaabide ben şu yukarıdan silkeleme işinide şeettirdimm,,,bkalım işe yarayacak mıı,,,iyice içeri gitmesi içinn:78::78:
merhaba herkese 2 gündür giremedim işlerim vardı ne var ne yok geçmişide okuyamadım o kadar çok birikmişki saatlerimi alır okumak o yüzden başlamadım bile.. varrmı yeni bir haber kızlar??
güzeller ben kaçıyorumm,,,çok açım çok,kahvaltımı yapayım,sonrada temizliğe ve diğer işlerime başlayayım,,,öpüyorum hepiniziiii,,,,
merhaba herkese 2 gündür giremedim işlerim vardı ne var ne yok geçmişide okuyamadım o kadar çok birikmişki saatlerimi alır okumak o yüzden başlamadım bile.. varrmı yeni bir haber kızlar??
hoşgeldin canımmm, yok canım hiçbir haber öyle havadan sudan konustukk daha zaten yumurtlama dönemınde kızlar inşşş ocak ayı içinde alıcaz güzell haberleri
Hoşgeldin canım
Yeni haber yok malesef
Aynıyızzzzz
inşallah ocak ayında hergün yeni ve güzel bir haber alırız bende başladım çalışmalara çok şükür hadi hayırlısı bakalım
esracım sen doktora gidecektin sanırım test yaptıracaktın noldu??
Yok canım test yaptırmıcaktım.Doktora gittim sadece kontrol için adetim niye bu kadar az geldi diye.Bir şeyim yokmuş hafif mantar var dedi..Bum bumda da çok acı yapıyorrr
geçmiş olsun canım ya neyse allahtan daha önemli bişey çıkmadı korktuğun gibi
ya hamilelerin duaları kabull olurmuşş cesss ve sedacımm dua edinn bizeeeeeee:109::109: