- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Amannnnnnaman aman bi problem olmasın daya o mantar bende de varmış galiba o yuzden yumurtlayamadım ben bu ay biliyomusun ? dua et senin doktorun kadınmış,benimki erkek:78:
iyiyim ayrıcaişten geldim, temizlik yaptım, yemek yaptım ,yedik, topladım, misafirlige gittik, yeni geldik.. okanı izliyorum bi yandan da burdayım işte
Amannnnnn
Ben çok dikkat ediyorum erkeğe gitmemeye ama mecbur kalırsam yapacak bir şey yok tabi.Kadının karşısında bile çatala oturamıyorum :78:Ama kadın doğumculuk yapıacak iş değil.Çok iyi muayene etti elini soktu rahimi hareket ettiriyorum ağrı var mı falan dedivajinal ultrasonla baktı normal ultrasonla baktı spektekulum takıp baktı baktı da baktı hoşuna mı gitti ne
Ayy kuduruğum ya
ben ilk alttan muayenemi bi kadına oldum hiç hoşuma gitmedi.çok baştan savma yaptı..zaten burda benim bildiğim 3 tane kadın dr var.bi tanesini de annem beğenmemişti..diğerine de gitmedim..bu gittiğim dr da iyi baktı hem eliyle hem vajinal ultrasonla fln..yokladı heryerimi :78:hormonlarıma da baktı iyi oldu check up gibi oldu kız bahaneyle iyi kontrolden geçtik fitiller bitsin reglim de gelsin sen gör kuduruğu o zaman:78::78:
Artık sabah akşam hu huuuuuuuu
Neyse canım benim kociş uyudu yarın yine çalışacak
Sana iyi geceler tatlım muah muahhhhhhhhh
ben alabilirim 261 i...aklımdan tefriciye okumak geçiyordu=)
tamam canim ekledim senii
gunaydin Ebruuu, nasılsın?
iyiyim cnm sen nasilsiin??
ben de iyiyim, kahvaltımı ettim, örgümü örüyoruum.
ne örüyosun canim:)
Tunik diye basladim ama normal kazaga mi donsem bileiyorum. Sen anlar misin örgüden?
ablam hamile ona hediye edicemde daha dogrusu bebegine
Anladim, ben de cok anlamam ama hep de biseyler yapmayı beceririm. gerci con bir yarasa kollu kazak ordum, hiic guzel olmadı, ben de koye gonderdim bir giyen olur diye. bu insallah guzel olur, ablanin ne kadar kaldi dogumuna? hayirlisiyla dogar insallah
daha yeni canim 2 aylik hamile... cinsiyetinide bilmedigim icin yesil ve beyaz renkleri kullaniyorum...
simdi sen kac haftaliksin:44::44:
benim de daha 4+3. baya baya yeni yaniiii.:) of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?