bence olur canım,. yumurta çatladıktan sonra 24 saate kadar canlı kalıyo. spermlerde 72 saate kadar canlı kalabiliyo.diye biliyoum
nese ii akşamlar herkese çk tşk ederım yardımın için çk sık gırmıorum buraya benıde ekleyın görüşelim arada bn bıdakı gelısıme hayyata bulamam sızıgrşrz
şu an topiktesin zaten.
istediğin an geri geri gidip siteyi gezebilirsin ana sayfadan.
İstedin an hamilelik belirtileri başlığından bu topiğe gelebilirsin.
Sayfayı yeniledikçede son msjları görürsün bu topikt olduğun sürece.
cenova ne yaptın canımmmmm :26:
ben de ayrıntılı olarak anlattım ama arkadaş kaybolmuş bi anda.neyse inşallah bulabilir tekrar bizi
kızlar yazamadım 2 gündür yoktum da...dün sabah ilk idrarla test yaptım basta cizgi yoktu ama sonradan cok ama cok silik ikinci bi cizgi gözüktü... hafta içi doktora gitmek istiyorum kan testi degerlerim için...beklemediğim reglime 9 gün kaldı bulantı hapı içmeyince hafif midem bulanıyo gibi ama bilmiyorumm...çok sükür Rabbime Allah isteyen herkesin kucagına sağlıklı bebeğini versin...
kızlar yazamadım 2 gündür yoktum da...dün sabah ilk idrarla test yaptım basta cizgi yoktu ama sonradan cok ama cok silik ikinci bi cizgi gözüktü... hafta içi doktora gitmek istiyorum kan testi degerlerim için...beklemediğim reglime 9 gün kaldı bulantı hapı içmeyince hafif midem bulanıyo gibi ama bilmiyorumm...çok sükür Rabbime Allah isteyen herkesin kucagına sağlıklı bebeğini versin...
canım, biliyorum nasıl zor olduğunu... ben 5 yıldır evliyim,ilk günden beri olmuyordu.üstelik pcos,hipotiroidi ve hipoglisemi hastasıyım.kilo,tüm bu hastalıklarımın getirisi olarak fazla fazla var. ilk kez bu yaz gebe kaldım,malesef gebeliğim sona erdi, temmuzda hamile olduğumu öğrendiğimde 9 aydır regl olmuyordum. birkaç gün gecikse nasıl mahvoluyor millet,benim 9 ay! ve ilk kez o ay olmazsa olmaz evlatlık alırım demiştim ve beynim rahatlamıştı. küretajdan tam 3 ay sonra yine gebeyim, bu ay da yumurtlamam milletin evinde kalacağımız güne denk geliyor,nasılsa gebe kalamam diye düşünüyordum.yani toplam iki kez hamile kaldım,ikisinde de ödev yapar gibi ilişkiye girmediğim dönem denk geldi. psikoloji gerçekten önemli.sorun yk dıo esımınde bnmde tahlıllerım yapıldı smmeer rahım fılmı fln ama bı sorun yk dedıler aşılama dedıler bnde kiloluyum kılo vermen gerk dedıler bı ara urasdım ddıdın dım 20 kılo verdım ama yıne fosss adet olmamam çocuk ıcın sorun deılmış
buldum cnm buldm ilginiz için tşkben de ayrıntılı olarak anlattım ama arkadaş kaybolmuş bi anda.neyse inşallah bulabilir tekrar bizi
hoşgeldin canımben geldim kızlar buldum sizi
sedacım inş hakında hayırlısı olur çk sevındım adına inş bızde öle sevı ırz bırgun
İlk başlarda öyle gelir ama zamanla alışırsın.
Yaklaşık 3,5 senedir falan burdayım.
Ama hiç sabit kalamamıştım.
üye adımı şifremi unuttum falan.
tekrar aldım.ihtiyaç duyduğum her konuda destek aldım burdan.
şimdi ise aynı amaç için toplanan benim gibi onlarca
arkadaşım olduğunu görmek,birlikte günlerimizi beklemek,
birbirimize destek olup fikir alışverişinde bulunmak çok anlamlı çok da keyifli.
İyi ki varsınız kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?