- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
Seda bugun eve gelince idrar testi yaptim, saklamak icin iyi olur diye dusundum ani olarak. sen de yaptin mi soyle koyu cizgili halinden
valla bugün dedim daha eşime,yarın iş çıkışı alıp yapacağım.koyu çıktımı hemen? ben hep silik çizgi olan 10 tane saklıyorum24-26 kasım arası yaptım hepsini,saatler sonra çıktı ya defolu mu değil mi kafayı yiye yiye yaptım
evet ya ,be de versem iyi olur...ben hep spor yapiyorum bir ki gun sonrada birakiyorum...bir ara vermistim sonra saldim gene..kilomdan yana cok kaygiliyim..daha da almasam iyi:26:aslinda hamile kalmadan once birkac kilo vermek iyi olurdu. ben de vermedim gerci de, yine de versem iyi olurdu
aaaaaaaaaa seda bende burdayım ama...
görünmüyo muyum neyim
y vallahi benimde canım istedi yahuuuu ama bende şişko olcem nerdeyse habire dıkınıyorum hamiş anneler neyse bebişler açıktırıyoo bana noluyo yyaaaaaaaaaaabirileri makarna mı dedinam nam nam nammmmmm
zehra2509,papatyam86,mimar2010
kızlaaaaar geçmişi mi okuyorsunuz sesiniz çıkmıyor???
Evet kızlar geçmişi okuyordum. 261 tane dua kalmış ben alabilirim ne zamana kadar okumama lazım dı?
evet ya ,be de versem iyi olur...ben hep spor yapiyorum bir ki gun sonrada birakiyorum...bir ara vermistim sonra saldim gene..kilomdan yana cok kaygiliyim..daha da almasam iyi:26:
y vallahi benimde canım istedi yahuuuu ama bende şişko olcem nerdeyse habire dıkınıyorum hamiş anneler neyse bebişler açıktırıyoo bana noluyo yyaaaaaaaaaaa
evet canım ahanda geldim nasılsınız millet özellikle hamiş annecikler iyiler mi bakem?
hoşdeldin tatlışkocum
hemen çıktı vallaha. başlarda biraz bulanık ve açık renki ama bsktım şimdi kontrol çizgisiyle aynı
Mende deldim
sayfayı yenileyince gördüm turlik kuşum,hoş geldin
iyiyiiiiz. acıkıp acıkıp duruyoruz iste, sedayla onu konusuyoduk nocak halimiz diye.
ben var ya... neyse işte...pcos,hipotiroid,insülin direnci sayesinde...offf kızlar tartı 100'e yakın yani...ki bu benin ilk hamilelikle kilo vermiş halim...gerçi hamileliğin başından beri 3 kilo verdim ama...yani iki tane siz sığar benim gövdeme
ben var ya... neyse işte...pcos,hipotiroid,insülin direnci sayesinde...offf kızlar tartı 100'e yakın yani...ki bu benin ilk hamilelikle kilo vermiş halim...gerçi hamileliğin başından beri 3 kilo verdim ama...yani iki tane siz sığar benim gövdeme
hoşbuldum turlikçim,,,keyifler ne alemde fıstığımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?