tamam canım güle güle kendine iyi bak ve iyi davran
canim ben testi simdiye kadar 1 kere denedim o da bi kac ay önceydi ben testi bosverdim valla denedikte noldu
neyse canim ben kacar artik
byeee
merhaba herkese:)))
nasılsınız?
eve yeni geldim, yemek bile yemeden bilgisayara geçtim.
esra'dan hâlâ haber yok...çok meraklandım ya:2:
heaven1 canim kac yasindasin ne zamandir cocuk istiyordun:44:
merhaba hanimlar...konusmaya cook ihtiyacim var..ne olacak bilmiyorum..bugun regl olmam lazimdi henuz olmadim..normalde 1 gun oncesinde hep lekenme olur sonada regl baslardi...tuhaf pek agrimda yok..ara ara hafif agrilar gelip gidiyor..test yapmak icin cok erken..ama umut edip,olmadigini gorunce cok kotu oluyor insan..bakalim..regl agrilarim az da olsa var gibi...belki gelir..a.
canım bugün regl gününse test için çokda erken değil aslında bence yap bi test.. böyle beklemek daha stresli çünkü madem günün gelmiş olmamışsın hiçde gecikmez diyosun bir test yap derim ben
merhaba hanimlar...konusmaya cook ihtiyacim var..ne olacak bilmiyorum..bugun regl olmam lazimdi henuz olmadim..normalde 1 gun oncesinde hep lekenme olur sonada regl baslardi...tuhaf pek agrimda yok..ara ara hafif agrilar gelip gidiyor..test yapmak icin cok erken..ama umut edip,olmadigini gorunce cok kotu oluyor insan..bakalim..regl agrilarim az da olsa var gibi...belki gelir..a.
bence de çok erken degil. eger bisey varsa cok silik cikabilir.
oylemi diyosunuz?hani derler ya hep 10 gun bekleyin oyle yapim..o yuzden almadim bugun test...simdide kapali eczaneler..haftasonuda maalesef kapali..eczane acik olmaz..o yuzden beklemem lazim canim...
evet canim..zaten acik olsaydi bile beklemeyi dusunuyorum...bakalim kismet artik..hakkimizda hayirlisi..izmirde kış mevsimi c.tesi acik oluyo eczaneler. belki de p.tesiyi beklemen de ii olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?