- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
28inde yumurtrlicagin anlamina geliyor.
ok. ..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28inde yumurtrlicagin anlamina geliyor.
fıstıklarım akşama görüşürüz:79::80:
fıstıklarım akşama görüşürüz:79::80:
eger test yapma zamani diyorsa cnm sen o gun testini yap zaten makine soyluyor ne zaman yumurtlaman olacagini yani orda nasil bilemiyorum ama burda makine sana soyluyor yumutlamanin baslayacagini yumurtlaman baslamadan 2 gun oncesinden baslarsin calismalara tabi gun asiri eger test zamani o gunu gosteriyorsa tahminime gore 48 saat icindede yumurtlaman gerceklesir cnm...kizlar bisey sorcam
dün sedanin verdigi sayfada
27 aralikta ovulasyon testi yapma zamani diyor galiba
bu ne demek oluyor yani simdi ben 27sindemi yoksa 28indemi yumurtlicamm anlama geliyor
27sinde test yapicaksam:44::44:
kizlar bisey sorcam
dün sedanin verdigi sayfada
27 aralikta ovulasyon testi yapma zamani diyor galiba
bu ne demek oluyor yani simdi ben 27sindemi yoksa 28indemi yumurtlicamm anlama geliyor
27sinde test yapicaksam:44::44:
kislar ben acil kaciyorum gidip test alip gelicem 2 saat sonra geliyorum hepinizi opuyorum kocaman byessok. ..............
eger test yapma zamani diyorsa cnm sen o gun testini yap zaten makine soyluyor ne zaman yumurtlaman olacagini yani orda nasil bilemiyorum ama burda makine sana soyluyor yumutlamanin baslayacagini yumurtlaman baslamadan 2 gun oncesinden baslarsin calismalara tabi gun asiri eger test zamani o gunu gosteriyorsa tahminime gore 48 saat icindede yumurtlaman gerceklesir cnm...
time to ovulete denen yer yumurtlama günün
A home pregnancy test may work now diyorsa o gebelik testi yapabilirsin evde demek
benim verdiğim siteden bahsediyorsan eğer.Ovulation Calendar - Free to Use bu yani:) ayy hadi 5 dk sonra çıkıyorum ben.bir gidemedim ya
ben geldiiiiiiiiiiiiim
hosgeldin sekerimmm:79:
hoşbuldum ebruşum...
ben yokken yeni hamile haberleri alındı mı yada herhangi başka bi haber anlat patron neler oldu
heee hatırladım köpek pozisyonu..ama varya hiç pozisyonla mozisyonlada ilgisi yokmuş tatlım bacakları dikmekle falanda ilgisi yokmuş o milyonda bir spermcik zaten işini biliyormuş anlayacağın çok kasıyoruuz çooook....ve yanlış yapıyoruz bence ama nasıl relax olcaz onu bilemiyom işte bu ay bakmiyim dedim yok ovulasyon günüymüş yok bilmemneymiş bakıpta kafama takmıyim dedim..Yok anam olmadı yine baktım yine baktım
zehra hosgeldin canim:)))
saol canım geçmişe göz atıyordum şimdi gördüm nereye kaçtın gıııııııııı:26:
aaaaa burdaymışın canım azönce yoktun napıyosun nasılsın şeker?:44:turlik sen napıyosun canım ne var ne yok?