esracım güzel fikir olabli.ben de ailelere söyleme sürprizi hazırladım kafamda
iki tarafı da bize çağırcam..bşi uydurup,maaşa zam aldım,yılbaşı,doğumgünü vs o ayki duruma göre..geldiklerinde hepsine birer minik paket hazırlıcam..siz birer minik hediye aldık diye vericem..bi açıcaklar..birinden bebek çorabı birinden emzik birinden zıbın
nası fikir
esracım güzel fikir olabli.ben de ailelere söyleme sürprizi hazırladım kafamda
iki tarafı da bize çağırcam..bşi uydurup,maaşa zam aldım,yılbaşı,doğumgünü vs o ayki duruma göre..geldiklerinde hepsine birer minik paket hazırlıcam..siz birer minik hediye aldık diye vericem..bi açıcaklar..birinden bebek çorabı birinden emzik birinden zıbın
nası fikir
Ablamlar da herkesi çağırdı böyle senin gibi, Sonra tatil fotolarını göstercez diye bilgisayarı TV'ye bağladılar ve yeğenimin ultrason fotolarını göstermeye başladılar. böyle de yapabilirsin. ama senin ki de guzel
Çok tatlı
Tuttum bunu
Ben de yapabilerem
bu da süper fikirrrrrr
ces sen nası yapıcaksın asıllllllll
Ben bu konuda çok dallandırıp budaklandırmamak gerektiğini düşünenlerdenim. Eşimin ailesi özellikle o kadar istekle bekliyorlar ki onlara ne şekilde soylersem soyliyim onlara surpriz olur zaten, çok şekil katmama gerek yok, yemeğe çaırıp ya da dışarıda bir yemeğe davet edip söyleyeceğim. Aileme de yemeğe çağırıp söylicem işte. Asıl ben ablama soylemek iicin can atıyorum asma yaşadığım kotu deneiyimlerden sonra en azından keseyi görmeden soylemeyecegim ona da.
Haklısın canım keseyi görmeden yalnızca eşime söylerim ben de pıt pıtşarı duyduktan sonra da aileme söylerim
eee keseyi ne zaman görcez?
Şimdi ben perşembe ya da cuma bhcg yaptırcam yine, artış normal mi bakmak için. Sonra haftaya çarşamba tam reglimden 1 hafta geçtigi için tekrar baktırcam bhcg'ye çıkıcak sonuca göre perşembe ya da cumaya randevu alıcam. inşallah doktorumun zamanı olur da bebeğimi görrüp de girerim yeni yılıma.
Şimdi ben perşembe ya da cuma bhcg yaptırcam yine, artış normal mi bakmak için. Sonra haftaya çarşamba tam reglimden 1 hafta geçtigi için tekrar baktırcam bhcg'ye çıkıcak sonuca göre perşembe ya da cumaya randevu alıcam. inşallah doktorumun zamanı olur da bebeğimi görrüp de girerim yeni yılıma.
yaklaşık 1500 lede görünüyor ya kese o değere çıkarım inşallah allahım nolur nasip et bana
İnşallah canım
Şimdi geçmez bu bir hafta
Geçmez vallaha, ay dua edin nolur bana.
Ediyoruz canım merak etme.
İnşallah rabbim yeni yıla girmeden gösterir sana bebişini
Sen de kendine dikkat et olur mu
Ben etmesem bile eşim ettiriyo Esracim, dün alışverişe gittik de süt kutusunu bile bana taşıttırmadı, hem bana karşıı ihtimamlıydı ama çok tatlı oldu canım benim ya.
Ben etmesem bile eşim ettiriyo Esracim, dün alışverişe gittik de süt kutusunu bile bana taşıttırmadı, hem bana karşıı ihtimamlıydı ama çok tatlı oldu canım benim ya.
harikaa...ne de güzel olcak pek de güzel olcak..Siblcim bugun ev hanımıyım ya, tam bir ev hanımı gibi alışverişe çıkıcam, yun alıcam, örgüye başlıcam, yufka alıp börek sarıcam, bugunun tadını çıkarıcam, ay süper olucak...
harikaa...ne de güzel olcak pek de güzel olcak..ağır taşımak yok ama.. öyle yormadan kendini takıl..ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?