Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜNAYDIIIIIIIIIN
kız turlik yoksa yoksa
Günaydın
Dün bi sürü misafirim vardı giremedim.Doktor ne dedi sana?Çok merak ettim.Sabah da erken kalktım ces burdadır diye ama yok
ben de seni soruyodum herkese..merak ettim canım...hoşgeldin.
yımırtam rahmim herşeyim normalmiş..bişi çıkmadı şükür..hormonal oldugunu düşündü kan aldırdı yarın çıkıcak onun sonucu..ona göre de hap verip adetimi getirtcek zannımca..CESi niye merak ettin?biliyosun dimi hamile o..
Biliyom biliyom
Onun kadar sevinçliyim neden bilmem öyle merak ettim nasıl diye
ben de seni soruyodum herkese..merak ettim canım...hoşgeldin.
yımırtam rahmim herşeyim normalmiş..bişi çıkmadı şükür..hormonal oldugunu düşündü kan aldırdı yarın çıkıcak onun sonucu..ona göre de hap verip adetimi getirtcek zannımca..CESi niye merak ettin?biliyosun dimi hamile o..
Günaydın
Dün bi sürü misafirim vardı giremedim.Doktor ne dedi sana?Çok merak ettim.Sabah da erken kalktım ces burdadır diye ama yok
işte geldim burdayım. tüm KK hanımlarına günaydıııııın
valla eşim adeti beklemiyo saolsun.onun bumbumları çocuk için değilmiş sadece :78::78:Bu arada şükür canım bir şey çıkmamış
hemen adet oluver de bum bumm bummmmmmmm:78:
Biz de bugün artık
çok çok iyiyiym ben arkadaşlar. dün eşimle kutlama yemeğimizi yediiiik, evimize geldik.sonra bana bir uyku bastırdı ki sormayın saat 10'da uyuyuverdim. Sizler nasılsınız?
valla eşim adeti beklemiyo saolsun.onun bumbumları çocuk için değilmiş sadece :78::78:
hoşgeldin günaydın annecik annecik
Gunaydin canim gunaydin. o kadar guzel uyudum ki, bu arada merak ediyorum benim dünkü migrenim nereye gitti diye?
valla eşim adeti beklemiyo saolsun.onun bumbumları çocuk için değilmiş sadece :78::78:
Kızlar hamiile kalırsam ben eşime nasıl söyleyeyim diye düşünüyordum dün gece
Buldum galiba.
Akşam masaya bi tabak daha fazla koycam üstüne de bebek patiği koyucam.Kocişimin tabağına da testi mi Bir de not yazıcam babacık falan gibi şeyler
Nasıl ama güzel değil mi?
bence bir mektup yaz, bebeğin ağzından, aksam da bu mektup sana geldi diye ver. olur mu?