- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
ben yemeğimi yemeye gidiyorum gari.saatim geçiyor.birazdan gelirim.
tmm sedacim görüsürüzz:79:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yemeğimi yemeye gidiyorum gari.saatim geçiyor.birazdan gelirim.
geldim bendoyurdum karnımı.
huuu huuu ben geldim...
yemekten sonra bi aldım bilgisayarı benim kociş dur azıcık bişey bakıcam dedi 2 saat nette oyun oynadı eeee tabi bende beklerken koltukta sızmışım günün yorgunluğuyla...şimdi aldım artık dayanabildiğim kadar burdayım...bu gece yalnızım ve bu gece 21 aralık ve yılın en uzun gecesi...benim için de çok uzun bi gece olacağa benzer
hoşgeldiiiiiiin. benim de şimdiden çok uykum geldi. uyusam mı acaba?
uykun geldiyse hemen yat,kaçtı mı zor geliyor.hoşgeldiiiiiiin. benim de şimdiden çok uykum geldi. uyusam mı acaba?
uykun geldiyse hemen yat,kaçtı mı zor geliyor.
hem dinlenmen lazım...
hoşbuldum cicim...
az önce baktım altta bi sürü kişi vardı ben geldim herkes kayboldu
ayyy öffff çok duygusalım bu gece
acaba gebelikten dolayı mı geldi yoksa tamamen psikolojik mi?senin de çok geliyoı mu?
allah kabul etsin.çayımı içeyim ben de başlayacağım birazdan.ebru_32 ben tefriciyeleri okudum.şimdide duasını yapıcam.inşallah hayırlısı olur.tuttuğumuz kapılar sonuna kadar hayırla açılır inşallah.hepinizdenAllah razı olsun.bana hem yardımcı oldunuz hem destek oldunuz. teşekkür ederim arkadaşlar...
kızlar ben uyuyorum.iyi geceleeeeer.
huuu huuu ben geldim...
yemekten sonra bi aldım bilgisayarı benim kociş dur azıcık bişey bakıcam dedi 2 saat nette oyun oynadı eeee tabi bende beklerken koltukta sızmışım günün yorgunluğuyla...şimdi aldım artık dayanabildiğim kadar burdayım...bu gece yalnızım ve bu gece 21 aralık ve yılın en uzun gecesi...benim için de çok uzun bi gece olacağa benzer
Ebru orda mısın? yoksa sen de yemeğe mi gittin
papatyama bakiorum ordada yilin en uzun gecesi dediler demek dogruymus haaa