- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
bir saatlik boşun varmış zaten okuma boşver sohbete katıl
rabbim sağ salim kucaklamanı nasip etsin.
Aaaaaaa ''çiçek'' im de burdaymış
Bne sana çiçek dicem banane[/QUO
olur canım nasıl istersen
amaann bende diyorum ben sibel demedimki kimseye niye böyle yazmış acaba meğer sana diyomuş
bencede sohbete katıl canım seda merak etik bizde dün seni nasılsın canım?
çok sevindim yaa tebriklerrrr
:))) dün sabahtan aşure yapmaya daha doğrusu yapanları izlemeye gittim.süsleme faslında yardım ettim.dağıtmada ağır tepsi diye oturdum.eee kimse de bilmiyor hamileliğimi.dedim komşuları tanımıyorum,utanırım.allahım amma çok yalan söylüyorum:))iki koca kase yedim,yanımda da bir sürü getirdim.gözüm doymuyor aşureye kızlar.akşamı orada ettim yani,gece de kk'yi açıp okuyayım derken sızmışım ya:))
:))) dün sabahtan aşure yapmaya daha doğrusu yapanları izlemeye gittim.süsleme faslında yardım ettim.dağıtmada ağır tepsi diye oturdum.eee kimse de bilmiyor hamileliğimi.dedim komşuları tanımıyorum,utanırım.allahım amma çok yalan söylüyorum:))iki koca kase yedim,yanımda da bir sürü getirdim.gözüm doymuyor aşureye kızlar.akşamı orada ettim yani,gece de kk'yi açıp okuyayım derken sızmışım ya:))
ayy ne iyi olur!:))Hoşgeldinnnnnnnnn
Biz sana özet geçelim geçmişi
sağol canım ya içim içime sığmıyor bugün
sen sus şirin cadı seni adını derim haaaaaaabencede sana çiçek diyelim mi?
ohhh ohhh iyice yede şeker gibi yeğenimiz olsun canım inşallahhhhhhhhhhhh
aşurede güzel yapılmışsa yemeye doyulmuyor zaten ye canım sen iyi bak bebişimize..
ayy zahra yaa çok güldüm... olur canım nasıl isterseniz adımı söylemeyinde
tamam çiçem sen merak etme adını dimem ben kimsecüklere
valla normalde şeker yüzünden yememem lazım,yemekten kısıp yedim.şükür ölçümler de normal çıktı dün.çok ilginç ya kazanla yiyesim geliyor.
haha ben öğrendim geçmişi de okuyorum da bir yandan:) çiçek diyelim evet!
kızlar şuan ne yaptığımı desem bu kız cidden kafayı sıyırdı dersiniz heralde bir yandan size yazıyor bir yandan da tırnaklarımı ojeliyorum deli miyim neyim ya ben:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?