- 6 Kasım 2010
- 3.356
- 2.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hanimlar bedeki saskinliga bakar misiniz? benim regl tarihim 22'si degil, 24'u isim. ben nasil hesapladiysam artiiik. :):) galiba ben de dayanamicam kan testi yaptircam.
Ayyy hanimlar bedeki saskinliga bakar misiniz? benim regl tarihim 22'si degil, 24'u isim. ben nasil hesapladiysam artiiik. :):) galiba ben de dayanamicam kan testi yaptircam.
canım sen naptın gelen giden yok herhalde daha doktora ne zaman gidiyosun
Yok yok yanlis hesaplamamisim. offff 22'siymis. bu hesaplayicilar aklimi karistirdi benim....
kızlaaaarrr... dün akşam test yaptım veeeee çift çizgi çok mutluyum ama bitanem askerde nasıl özlüyorum onu anlatamam. 5 ay askerliği ama sanki 5 yıl gibi. müjdeli haberi daha vermedim ona. çok istiyordu askere gitmeden benim hamile kalmamı. darısı tüm çocuk isteyenlerin başına Rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın. dünyanın en güzel şeyi
canım şuan belirtin filan varmı?buarada ben idrar testi bile yapmaya tövbe ettim dün gece onun yüzünden uyuyamadım birde üsütne kırmızılar teşrif ettiler sağolsunlarbelirtimde olsa yapmayacağım ancak çok farklı bariz belirtim olursa belki
kızlaaaarrr... dün akşam test yaptım veeeee çift çizgi çok mutluyum ama bitanem askerde nasıl özlüyorum onu anlatamam. 5 ay askerliği ama sanki 5 yıl gibi. müjdeli haberi daha vermedim ona. çok istiyordu askere gitmeden benim hamile kalmamı. darısı tüm çocuk isteyenlerin başına Rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın. dünyanın en güzel şeyi
sibel benim kısssss
tatlım bugun 15.30da randevum:26:
kızlarrr nasılsınız? dün tüm gün yoktum,şimdi bir saat boşum var.okuyabilir miyim ki geçmişi?
kızlarrr nasılsınız? dün tüm gün yoktum,şimdi bir saat boşum var.okuyabilir miyim ki geçmişi?
belirtim falan yok canim benim. ama ben simdi test yaptirmaya gidiyorum. eger hamile degilsem direk migren ilacimi iciyorum. cunku dayanmam cok zor oluyor ilacsiz. haber veririrm sizlere.
rabbim sağ salim kucaklamanı nasip etsin.
bir saatlik boşun varmış zaten okuma boşver sohbete katıl
anam sibel sendin dimi cesle karıştırıyorum heee bende cesssss adın ne anam seninde
bir saatlik boşun varmış zaten okuma boşver sohbete katıl