men deldimmmmm
hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
men deldimmmmm
ctesi sınava girdim bakalım canım daha açıklanmadı umarım motordan kalmamışımdır hayırlısı artık...evet canım bende takıyorum aslında takmayacağım diyorum ama aman ya hakkımızda hayırlısı artık yüce mevlam görüyor yukarıda hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
canim yumurta atildiktan sonra 24-48 saat yasamakta.....
spermde 3-5 gün kadar kadinin rahminde canli olarak kalir...
hoşgeldin canım
iyiyim canım ancak girebildim napiim elim böğrümde bekliyorum ha oldum ha olcam aşağı tarafta yoğun çalışmalar var sabaha kalmaz gelir kırmızı
yok 3-5 gün olmaması lazım.o kadar yaşayamaz.ben 36 saat diye biliyorum ama bi bakiim.
yok 3-5 gün olmaması lazım.o kadar yaşayamaz.ben 36 saat diye biliyorum ama bi bakiim.
hoşbuldum zehracımmm,,,
kızlar şimdi ben yumurtlama günümü hissediyorum,sancım oluyo,akıntım oluyoo filan,o gün ilişki olacak dimi,konu açılmışkken öğreneyimm
hoşbuldum zehracımmm,,,
kızlar şimdi ben yumurtlama günümü hissediyorum,sancım oluyo,akıntım oluyoo filan,o gün ilişki olacak dimi,konu açılmışkken öğreneyimm
evet sakın ogünü kaçırma canımsonra benim gibi tüh vah etme sende hoş ben eşim yüzünden bu ay kaçırdım bayağı
canim yumurta atildiktan sonra 24-48 saat yasamakta.....
spermde 3-5 gün kadar kadinin rahminde canli olarak kalir...
72 saat canli kalabilirler diye biliyorum ben ama.,....:44:
canim bence sen hic durma direk yatagaaa
kuzum hissetim de ne oldu,hissettiğim halde bizde kaçırdık,eşimin yüzündennn
yapma ya üzüldüm şimdi amaneyse daha zamanın var canım onları değerlendir
Yani bu şimdi iyi habermi kötü habermi bi taraftan bakarsak uzun süre canlı kalmaları iyi bişey diğer taraftan baktımmıydı bunlar bu kadar uzun süre canlı kalabiliyorsa o kadar çalışmaya rağmen ben niye hamile kalamıyorum yaaaaa....:95::95::95:
doğrudur bende tam emin değilim.şöle öğrenmiştik derste tam canlılık süresi 4-6 saat fakat .....(burayı hatırlamıyorum) saate kadar canlı hücre bulunabilir.yani 6 saatten sonrası aslında sadece olasılık.
yok yok şimdi daha yumurtlamadım bu ay,geçtiğimiz ay için söyledim ben onu,,,
bu ay için bu gün yarın yumurtlarımm bennn
ay heyecanlandım bak şimdi