Ben şimdi ciddi ciddi bu çikolata kistinden şüphelendimTek taraflı neredesey sürekli ağrı var bende de bacağa kadar vuran bir ağrı
Offff ekimde ben zaten bu şüpheyle gitmiştim kadın baktı hiçbir şey yok dedi.Bzaen hemen görülemiyormuş zaten ühüüüüüüüü
Kafama bu gece de bunu takarım artık:84::84:
ay canım yemeği yakınca çıktım hemen mercimek çorbası yapmıştım dibine tutmuş biraz bide makarna yapıyodum onun sosu için soğanları yaktım çorbayı kurtardımda makrna hiç güzel olmamıştı
Ben şimdi ciddi ciddi bu çikolata kistinden şüphelendimTek taraflı neredesey sürekli ağrı var bende de bacağa kadar vuran bir ağrı
Offff ekimde ben zaten bu şüpheyle gitmiştim kadın baktı hiçbir şey yok dedi.Bzaen hemen görülemiyormuş zaten ühüüüüüüüü
canım aynı şüphe bende de oluştu inanki bende netten onu araştırıyordum eğer yarına kadar bişey gelmezse doğru doktorun yolunu tutacağım gerekli ne testi varsa yaptıracağım yaaaaa
ay canım yemeği yakınca çıktım hemen mercimek çorbası yapmıştım dibine tutmuş biraz bide makarna yapıyodum onun sosu için soğanları yaktım çorbayı kurtardımda makrna hiç güzel olmamıştı
olsun canım kurtardıysan no problem ellerine sağlık afiyetle yeeeeeeeee
neyse canım afiyet olsun,,,kurtarmışsın işte,eşini doyurduysan tamamdırr,,
ayy canım bende bu menüyü yapacaktım vazgeçip,fırında tavuklu patates ve pirinç pilavı yapmaya karar verdimm
anca bitirebildim ,kocişimi bekliyorum şimdi
inşallah bişey çıkmaz gidin doktora tabi ama siz içinizi ferah tutun pozitif düşünün yeter... hemen karamsar olmayın güzeller
canlar sizleri telaşlandırmak istemezdim kesin var diyip strese girmeyin lütfen zaten baş düşmanımız stres yapmayın olurmu?Kist varsa biile eşinizde sorun yoksa gebeliği engellemez sadece biraz geciktirir öyle deniyor.
Birde benim ilişki esnasında kistin olduğu yumurtalıkta baskı hissediliyor bazen ağrı oluyor ..Kontrolünüz yaptırın.İçiniz rahat etsin.Benimki usg ile anlaşıldı.
Benim de ağrı var ama yumurtalıkta mı nerede anlayamıyorum.Yani sanki yara var da oraya değince ağrı oluyor gibi
Yarın zaten doktora gidecektim.Bakalım inşallah bir şey çıkmaz.
Ama şu da var bende leke gelip durmadı hiç sadece başta leke leke geldi ama devamlı az az
canım vesvese etmeyelim ya inşallah birşeyimiz yoktur sende kafana takıpta iyice stres olma tamam mı yarın ola hayır olabuarada ben kaçar kızlar mutfağımı toparlayayım sonra gelirim öpüldünüz
kimse yokmuuuuuuuu???????????:44:
mrb bende bu ay cift cizgi gormek istiyorum.....5 gundur sogan suyu iciyorum bakalim faydasi olacakmi....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?