Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkaten ya hani isimlerimzle hitap edicektik..unutuyorm hep..
deece : sibel
soulfly :esra
zehra :zehra
ebru :ebru
bende yazıcam ismimi ama bi tanıdık falan okurmu acaba diye tırsıyorum malum herşeyimizi yazıyoruz ama benim adım zaten bu forumda biçok kişinin adının altında yazıyo
Canım ben kendimi örnek vereyim..
Ocak ayında adet döneminde tek taraflı sancımdan şüphelenerek dokrotra gittim.Kist falan görünmedi ağrım devam etti ve eylül ayında kist ortaya çıktı.Bu meret önce odaklanma yapıyor ve varlığı anca kist olunca anlaşılıyor.Eylül ayından sanırım 2-3 ay kadar önce adetim ilk gün lekeli sulu gelmeye başlamıştı ve rengi oldukca siyaha yakındı. Benim adet günüm yarın ama 21.gün sadece birgün ufak bir lekelenme yaşadım sağlıklı bir insan bunun yerleşme lekelenmesi olduğunu düşünürdü malesef ben kistin yaptığını biliyorum.Elbette herkeste olacak diye bişi yok ama tekrarlarsa yani bu lekelenme rutine girerse ihmal etmeyin.
nergis nilüfer hangisi kızzz
bende yazıcam ismimi ama bi tanıdık falan okurmu acaba diye tırsıyorum malum herşeyimizi yazıyoruz ama benim adım zaten bu forumda biçok kişinin adının altında yazıyo
ya kızlar benim bu ayki yumurtlama günlerimde kayınvalidemler bende olacak ya yani benim bum bumlar yattı mı şimdik
ya kızlar benim bu ayki yumurtlama günlerimde kayınvalidemler bende olacak ya yani benim bum bumlar yattı mı şimdik
cancağızlarım bana musade hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrr
slm kızlar,,nasılsınızzz
benimde adım : Esra
Esralar karışmasın siz bana kader deyin ama
ay canım soyismin yokki nerden bilecekler yahu bak ben kuzenimin bebişinin resmini bile koydum görende görsün çokta tın sanki başka derdimiz yok amann birde onu mu takalım şimdik
kızlar yemeği yaktım ben ya size laf yetiştircem diye
zehra naber canım nasıl gidiyor gelen oldumu okudum da geldi demişsin ama varmı bişey bu arada sen maraşlımısınn???
anam içime kurt düşürdünüz tanıyan manıyan çıkar diye avatrımı değiştirdim yaaa
evet canım maraşlıyım sende mi maraşlısın yoksa?ya canım bugün saat 16 gibi geldi kahve renginde ev temizledim belim ağrıdı hissettim ama şuan bişey yok yarına kadar bekleyeyim bakalım gelmezse doktora gidecem artık....