- 8 Ağustos 2010
- 3.036
- 4.076
bende merkezliyim canım tanıdık akraba hehe hepsi olabilirhadi hayırlısı benimde öyleoldu ama aynı gün devamı geldi senin olmadıysa ümit hala vardır inşallah...sayılırrr eşim maraşlı merkezmi tanıdık çıkarmışızzz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende merkezliyim canım tanıdık akraba hehe hepsi olabilirhadi hayırlısı benimde öyleoldu ama aynı gün devamı geldi senin olmadıysa ümit hala vardır inşallah...sayılırrr eşim maraşlı merkezmi tanıdık çıkarmışızzz.
hadi hayırlısı benimde öyleoldu ama aynı gün devamı geldi senin olmadıysa ümit hala vardır inşallah...sayılırrr eşim maraşlı merkezmi tanıdık çıkarmışızzz.
bende merkezliyim canım tanıdık akraba hehe hepsi olabilir
vallahi canım devamı gelecek bence dur bakalım beklemedeyim hayırlısı artık ya...aslında günümüz gelince keşke hemen adet olsak ya böyle strese giriyorum ben
merkezse evet büyük ihtimal yazın gelicem 12 şubat parkında buluşalım canım yaşar dersen oarayda gelirimmmm
aynen ya keşke gebelik testi yerine adet testi çıksa ya yeterrrr daaaaa
bende büyük ihtimal yazın giderim artık malesef memleketimde değilimdeyaşar ferah mado hangisini istersen canım[/
he bende ordasın sandım canım ya... valla bana uyar somuncuda güzel ay valla ağzım sulandı firik olsada yesek dobuoğlu var yukarda çok güzel oluyorrr of offf nasip bakarsın karşılarızı denk gelirse kimbilir bebklerimizde olur maraş yollarında gezerken...
bende büyük ihtimal yazın giderim artık malesef memleketimde değilimdeyaşar ferah mado hangisini istersen canım[/
he bende ordasın sandım canım ya... valla bana uyar somuncuda güzel ay valla ağzım sulandı firik olsada yesek dobuoğlu var yukarda çok güzel oluyorrr of offf nasip bakarsın karşılarızı denk gelirse kimbilir bebklerimizde olur maraş yollarında gezerken...
ay canım inşallah ya buarada evimizde doboğlunun üst taraflarındaaçık adres verecem nerdeysefirik yok ama tarhanam var yanında da çay ve ceviz gel buyur kız hatta topikteki bütün kızlar buyrun bütün kızlar toplanalım sonrada dedikodu
ay canım inşallah ya buarada evimizde doboğlunun üst taraflarındaaçık adres verecem nerdeysefirik yok ama tarhanam var yanında da çay ve ceviz gel buyur kız hatta topikteki bütün kızlar buyrun bütün kızlar toplanalım sonrada dedikodu
o sizin tarhananızdan bende de var,eşim adanalı olduğundan,,,cevizle yiyoz,çayla,
o sizin tarhananızdan bende de var,eşim adanalı olduğundan,,,cevizle yiyoz,çayla,
afiyet olsun canım
evinide öğrendim canım ya biliyom firik yaz başı çıkıyor tam maraş gelini oldum ben olsun tarhada olur kıtırkıtır çok severim valla süper olur...hadi kızlar zehrayaaa. maraş güzel yer seviyorumay canım inşallah ya buarada evimizde doboğlunun üst taraflarındaaçık adres verecem nerdeysefirik yok ama tarhanam var yanında da çay ve ceviz gel buyur kız hatta topikteki bütün kızlar buyrun bütün kızlar toplanalım sonrada dedikodu
o sizin tarhananızdan bende de var,eşim adanalı olduğundan,,,cevizle yiyoz,çayla,[/QUOTE
valla alışkanlık yapıyor çaylada pek güzel oluyor afiyet olsunnn... canım çekti yaaa
Ben şimdi ciddi ciddi bu çikolata kistinden şüphelendim Tek taraflı neredesey sürekli ağrı var bende de bacağa kadar vuran bir ağrı
Offff ekimde ben zaten bu şüpheyle gitmiştim kadın baktı hiçbir şey yok dedi.Bzaen hemen görülemiyormuş zaten ühüüüüüüüü
Kafama bu gece de bunu takarım artık:84::84:
evinide öğrendim canım ya biliyom firik yaz başı çıkıyor tam maraş gelini oldum ben olsun tarhada olur kıtırkıtır çok severim valla süper olur...hadi kızlar zehrayaaa. maraş güzel yer seviyorum
vallahi ya keşke gerçekten gelme imkanınız olsaydı yaaaaaaaaaabende gurbet ellerde yalnızım işte yoldaş olurdunuz banada çaylar kahveler dedikodular gırıla giderdi
hadi geçmiş olsun bende ne pişirsem diyodum ne yandı...
Ben şimdi ciddi ciddi bu çikolata kistinden şüphelendim Tek taraflı neredesey sürekli ağrı var bende de bacağa kadar vuran bir ağrı
Offff ekimde ben zaten bu şüpheyle gitmiştim kadın baktı hiçbir şey yok dedi.Bzaen hemen görülemiyormuş zaten ühüüüüüüüü
Kafama bu gece de bunu takarım artık:84::84: