onu bende diyecektim aslinda....
ama herkez isimlerini söylese daha iyi olur diye düsündüm nick adiyla biraz tuhaf olur sanirim
olur olur nickle de olurr bence,,,herkes ismini söylemeyebilir onun için,bence olur,sonuçta o nickler bizi temsil ediyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu bende diyecektim aslinda....
ama herkez isimlerini söylese daha iyi olur diye düsündüm nick adiyla biraz tuhaf olur sanirim
zaten sana sürpriz yapmıştım kalkınca oku da gül diye.şimdi de sütünü iç dooooğru yatağa.bebişimizi perişan etme oralarda
olur olur nickle de olurr bence,,,herkes ismini söylemeyebilir onun için,bence olur,sonuçta o nickler bizi temsil ediyoo
:80:bende kaçtım kızlar.benim kırmızılar geliyo galiba.karnım çook ağrıyo.öpüldünüz hepiniz.iyi geceler.
:80:bende kaçtım kızlar.benim kırmızılar geliyo galiba.karnım çook ağrıyo.öpüldünüz hepiniz.iyi geceler.
kızlaaaaar ben çok baskı altındayım yaaaa benim kociş burda ne yazarsam sürekli okumaya çalışıyo beni çok sinir ediyo...chat chut mu yapıyosun sen napıyosun diyooo...git kuşun kafesini temizle diye başımdan attım ama gelir yine delirtir beni birazdan
kızlar bende kaçıyorum kocişim söyleniyo artık... öpüldünüz hepiniz iyi geceler
arada benimki de yapıyor.gizlimiz saklımız yok da ne bileyim ben sınavda hoca başıma dikilince de yazamazdım,onun gibi.kızlaaaaar ben çok baskı altındayım yaaaa benim kociş burda ne yazarsam sürekli okumaya çalışıyo beni çok sinir ediyo...chat chut mu yapıyosun sen napıyosun diyooo...git kuşun kafesini temizle diye başımdan attım ama gelir yine delirtir beni birazdan
kızlar bende kaçıyorum kocişim söyleniyo artık... öpüldünüz hepiniz iyi geceler
aaaaaa cok ayip de kocana burda özel seyler konusuluyo de ozaman bakmaz
arada benimki de yapıyor.gizlimiz saklımız yok da ne bileyim ben sınavda hoca başıma dikilince de yazamazdım,onun gibi.
bazen esim benide sinir ediyor bütün gün pc basindaymisim diye
ama suan rahatim show tv de yetenek sizsiniz var onu izliyor
ben bayiliyorum kizlaaaarrrr
show tv de adam tam deli yaaa yanagina igne gecirdi suandada cam yiyor
nasıl yaa! ne yapar o cam! cam değildir belki,incecik kıtır şeker olamaz mı? çok saçma belki ama cam yemek nasıl yani???ben 1 saat kadar önce izledim o manyamış adamı yaaa...bide diyo ki kıtırtılar zevk veriyooo...zevke bak...