bu gün test yaptım kızlar idrar testi ve testim 2 çizgi çıktı yarın kan tahlili ile kesinleştireceğim.darısı bebek isteyen herkese
anam gece gece ne güzel haberçoook tebrik ederim canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gün test yaptım kızlar idrar testi ve testim 2 çizgi çıktı yarın kan tahlili ile kesinleştireceğim.darısı bebek isteyen herkese
ebru canım şimdi kesin olarak listedeki tüm arkadaşlara okuyoruz dimi?
ben o okuduğum 200 taneyi bebek isteyen arkadaşıma diye niyet ettim ama Allah kalbimizdekini biliyo sonuçta...şimdi 261 tane mi okuyoruz.1 hafta da mı bitmesi gerekiyo?
bizim özel günlerimiz öyle romantik bi yemekle sonuçlanıyo ki anlatmam mümkün değil...ya kokoreç ya lahmacun...çünkü beyefendi dışarda yiceksek kesinlikle ikisinden birini yemek ister ve ben de malesef homurdanarak ona uyarım.ama hediye konusunda çok acımasızım günler öncesinden düşünür hediyeme karar veririm ve o gün hediye benim olur...
aman öylede bi süprizi kalmıyo bee. benimkide doğum günümde sevgililer gününde falan beraber gidelimde sana hediye alalım beğendiğin bişey olsun derdi istemezdim tabi... artık bigün dedim yeteeeer ben hediyesinde değilim ki öyle olsa gider ihtiyacım olan şeyi kendim alırım dedim.. artık bana çaktırmadan yapıyor yapacağını
kizlar ebucubu arkadasimizi biraz kizdirdik mi sizce??
acaba hala listeye katilmak istiyormudur bilmiyorum ama insallah bizi yari yolda birakmaz
yok kızmamıştır.bende bazen trip yapıyorum size cevap vermediniz diyenapiim nazimin geçeceğini biliyorumo da okuyacaktır zannediyorum.
yok kızmamıştır.bende bazen trip yapıyorum size cevap vermediniz diyenapiim nazimin geçeceğini biliyorumo da okuyacaktır zannediyorum.
banada biraz kızdı gibi geldi ama yarı yolda bırakacağını sanmıyorum ya zaten niye yarı yolda kalalımki eğer okumak istemezse biz onun yerinede okuruz hatta onun içinde okuruz nolcak ben bugün okudum dedim ya 1 saat falan sürdü 150 tane okudum
aynen canim 1 hafta icerisinde 261er defa tüm arkadaslar ve kendimiz icin niyet edip okunacak
tabi daha erken okuyupta bitiren olursa o daha iyi
bitirenlerde haber vermeyi unutmasin
ya şu evde test olması beni sinir hastası ediyo.hepsine çiş yapasım geliyo
kızlar isimlerimizi tek tek saysak niyet ederken daha iyi olmazmı ???
uyumuş kalmışım bilgisayarın karşısında.açar açmaz bunu gördüm!hepimiz manyağız evetseni çok iyi anlıyorum.
uyumuş kalmışım bilgisayarın karşısında.açar açmaz bunu gördüm!hepimiz manyağız evetseni çok iyi anlıyorum.
zaten sana sürpriz yapmıştım kalkınca oku da gül diye.şimdi de sütünü iç dooooğru yatağa.bebişimizi perişan etme oralarda