- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 45
yine mi görünmez oldum bi yardım yaaa...
adacım kaçırdım galiba ben ne demiştin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine mi görünmez oldum bi yardım yaaa...
kizlar yaaaa okadar sinirliyimki anlatamam ama yani bayaaaa bi sinirliyim
adacım kaçırdım galiba ben ne demiştin?
kızlar yaaa sizle konuşurken bi taraftan yazılı okuyodum pilot kalem altımda kalmışkoltuk kıpkırmızı olmuşne yapayım yaa sinir oldum bi de krremrengi:84:
seda yaa koltuğumun üzerine pilot kalemden kocaman kırmızı bi leke oldu.nası çıkar bu demiştim.kırmız olmasa o kadar umursamayacam ama çok kötü duruyo yaa.
canım bak ben sana hoş bir süpriz anlatayım hediyeden çok daha güzel oluyor ve hoşlarına gidiyor... soulfly sende yap bunu seninkininde doğumgünüymüş ya.. ben yapmıştım eşime çok beğendi anlatıyorum canlarım...
şimdi birazcık ceviz alıyorsunuz kabuklu.. ortadan ikiye ayırıp içlerini çıkartıyorsunuz. sonra küçük kağıtlara not yazıp içine koyuyosunuz cevizlerin kabuğunu tekrar yapıştırıyosunuz. bunun gibi içinde farklı notlar olan 5-10 tane hazırlayıp diğer cevizlerle karıştırıyosunuz. eğer ceviz seviyosa yerken bir dolu ceviz bir kağıtlı ceviz çıkıyor. ben eşime pasta yapıcam bunları kırarmısın demiştim önüne koydum ilk bikaç tanesi dolu çıktı sonra birinden kağıt çıkınca çok şaşırdı ve heyecanla bütün cevizleri kırdı başka ne var diye merak ediyodu... akşam evde başbaşa mum ışığında güzel bir yemeğin ardından sunulabilir... hediyeye gerek bile kalmıyor
sağolun kızlar çook teşekkür ederim.kosla vanish vardı.çok geçmedi ama biraz daha deneyecem.
kızlar avatarım nasıl?kuzenimin bebişi ya kuzum o benim rabbim bizede versin inşallahhhhh
canım çok dahiyane bir fikir kutlarımdenemek lazım aslında....
Çok tatlıymış canım maşallah
Heaven1 adet olmuşsun canım inşallah bi daha ki aya beraber hamiş kalırız.Rüyamın da düzü çıktı tuhhhhh
evet canım deneyin bencede bir gün çok sevinirler eminim
buaralar bayağı ceviz kırıp yiyoruz canım bizim birde tarhanamız meşurdur k.maraşta yanionunla ceviz çok güzel giderde...doğum günü filan yakın değil eşimin ama yinede yapabilirim...